بهترین طرز تهیه باسلوق گردویی خانگی ساده با نشاسته

باسلوق گردویی سنتی به روش بازاری

فهرست مطالب

 

باسلوق گردویی با نشاسته از شیرنی های خوشمزه و قدیمی است که بیشتر در فصل زمستان مخصوصا شب یلدا طرفدار بسیاری دارد اما برای اعیاد مختلف مثل عید نوروز هم در کنار سایر شیرینی ها و دسرها تهیه میشود و سرو میشود.

 

مواد لازم تهیه باسلوق گردویی

 

مغز کامل گردو   10 عدد

پودر نارگیل   به مقدار لازم

پودر ژلاتین  2 قاشق غذاخوری

آب سرد   1.3 پیمانه

نشاسته گل  1 پیمانه

آب   2 پیمانه

وانیل   1.2 قاشق چایخوری

پودر هل   1.4 قاشق چایخوری

شکر   1 و 1.2 پیمانه

گلاب   1.2 پیمانه

کره   25 گرم یا 4 قاشق غذاخوری روغن مایع

 

 

طرز تهیه باسلوق گردویی خانگی ساده با نشاسته

 

برای تهیه باسلوق گردویی با نشاسته ابتدا, پودر ژلاتین ( از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید ) را داخل یک کاسه بریزید و  1.3 پیمانه آب سرد اضافه کنید و کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کند.

نشاسته گل را با 2 پیمابه آب هم دمای محیط مخلوط کنید سپس وانیل و پودر هل را اضافه کنید, از صافی رد کنید و داخل تابه روی حرارت خیلی کم بگذارید ( حتما حرارت کم باشه در غیر اینصورت نشاسته سریع میپزد و بوی خامی نشاسته درون آن حس میشود ) تقریبا نیم ساعت هم بزنید تا نشاسته به غلظت برسد.

شکر و گلاب را اضافه کنید و دوباره هم بزنید پس از ترکیب شدن, پودر ژلاتین که حالت اسفنجی گرفته را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید و مدام هم بزنید تا شفاف بشه و به غلظت برسد.

 

باسلوق-گردویی-سنتی-با-نشاسته

 

در انتها کره را اضافه کنید و کلوگز مایع در صورت دلخواه ( گلوکوز قابل حذف است و در صورتی که میخواهید باسلوق شما حالت کشسان و شفاف پیدا کند میتوانید از این ماده غذایی استفاده کنید)

تا زمانیکه مواد باسلوق مشابه حلوا جمع شد, حرارت رو خاموش کنید و اجازه دهید تا از حرارت و داغ بودن باسلوق کم شود سپس درون قیف یا پاکت فریزر بریزید.

درون یک کاسه کچک پودر نارگیل بریزید و از مواد باسلوق مقداری بردارید و درون پودر نارگیل بریزید و با دست به باسلوق شک دهید سپس مقداری گردو بر روی باسلوق قرار دهید و با دست فشار دهید تا گردو به مواد باسلوق بچسبد سپس درون یک ظرف مناسب قرار داده و تزیین کنید.

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا