بهترین طرز تهیه باسلوق گردویی خانگی ساده با نشاسته

باسلوق گردویی سنتی به روش بازاری
فهرست مطالب
باسلوق گردویی با نشاسته از شیرنی های خوشمزه و قدیمی است که بیشتر در فصل زمستان مخصوصا شب یلدا طرفدار بسیاری دارد اما برای اعیاد مختلف مثل عید نوروز هم در کنار سایر شیرینی ها و دسرها تهیه میشود و سرو میشود.
مواد لازم تهیه باسلوق گردویی
مغز کامل گردو 10 عدد
پودر نارگیل به مقدار لازم
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
آب سرد 1.3 پیمانه
نشاسته گل 1 پیمانه
آب 2 پیمانه
وانیل 1.2 قاشق چایخوری
پودر هل 1.4 قاشق چایخوری
شکر 1 و 1.2 پیمانه
گلاب 1.2 پیمانه
کره 25 گرم یا 4 قاشق غذاخوری روغن مایع
طرز تهیه باسلوق گردویی خانگی ساده با نشاسته
برای تهیه باسلوق گردویی با نشاسته ابتدا, پودر ژلاتین ( از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید ) را داخل یک کاسه بریزید و 1.3 پیمانه آب سرد اضافه کنید و کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کند.
نشاسته گل را با 2 پیمابه آب هم دمای محیط مخلوط کنید سپس وانیل و پودر هل را اضافه کنید, از صافی رد کنید و داخل تابه روی حرارت خیلی کم بگذارید ( حتما حرارت کم باشه در غیر اینصورت نشاسته سریع میپزد و بوی خامی نشاسته درون آن حس میشود ) تقریبا نیم ساعت هم بزنید تا نشاسته به غلظت برسد.
شکر و گلاب را اضافه کنید و دوباره هم بزنید پس از ترکیب شدن, پودر ژلاتین که حالت اسفنجی گرفته را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید و مدام هم بزنید تا شفاف بشه و به غلظت برسد.
در انتها کره را اضافه کنید و کلوگز مایع در صورت دلخواه ( گلوکوز قابل حذف است و در صورتی که میخواهید باسلوق شما حالت کشسان و شفاف پیدا کند میتوانید از این ماده غذایی استفاده کنید)
تا زمانیکه مواد باسلوق مشابه حلوا جمع شد, حرارت رو خاموش کنید و اجازه دهید تا از حرارت و داغ بودن باسلوق کم شود سپس درون قیف یا پاکت فریزر بریزید.
درون یک کاسه کچک پودر نارگیل بریزید و از مواد باسلوق مقداری بردارید و درون پودر نارگیل بریزید و با دست به باسلوق شک دهید سپس مقداری گردو بر روی باسلوق قرار دهید و با دست فشار دهید تا گردو به مواد باسلوق بچسبد سپس درون یک ظرف مناسب قرار داده و تزیین کنید.