چگونه سوپ شیر خوشمزه درست کنیم؟

سوپ شیر رستورانی
فهرست مطالب
سوپ شیر از انواع غذاهای آبکی و در عین حال بسیار خوشمزه است که به عنوان پیش غذای ایرانی در کنار غذای اصلی سرو میشود همچنین این سوپ خوشمزه به دلیل ارزش غذایی بالا و خاصیت فراوان در ایام ماه رمضان بسیار درست میشود و طرفداران بسیاری دارد.
مواد اولیه سوپ شیر
سینه مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد متوسط
هویج پخته 1 عدد
ذرت پخته در صورت تمایل 100 گرم
قارچ 400 گرم
شیر 6 لیوان
آب 1.5 لیوان
جوپرک 1.5 لیوان
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 1 پاکت
نمک وفلفل به مقدار لازم
جعفری 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ شیر رستورانی با خامه و قارچ
برای تهیه این سوپ شیر بسیار خوشمزه ابتدا, سینه مرغ, سیب زمینی رنده شده (رنده ریز), پیاز رنده شده ( رنده درشت) را با 1.5 لیوان آب و مقداری نمک وفلفل درون قابلمه ریخته و روی حرارت گذاشته تا مرغ کاملا بپزد.
بعد از پخت مرغ آن را از قابلمه بیرون می آوریم و اجازه میدهیم کمی خنک شود سپس مرغ را ریش ریش میکنیم و دوباره درون قابلمه میریزیم.
در این مرحله شش لیوان شیر, جو پرک را به سوپ شیر اضافه میکنیم و درب قابلمه را میگذاریم و 10 تا 15 دقیقه زمان میدیم تا جو پرک بپزد, شعله گاز را زیاد نکنید زیرا شیر میجوشد و ته میگیرد, هر چند دقیقه, سوپ را هم بزنید.
درون یک قابلمه جدا, آب و آبلیمو میریزیم و شعله را زیاد میکنیم تا بجوشد سپس قارچ های پوست کنده و خرد شده رو به آب جوش اضافه میکنیم در حد 30 ثانیه و سپس با آب سرد آبکش میکنیم, اینکار باعث میشود تا سیاهی زیر کلاهک قارچ در سوپ دیده نشود و قارچ تغییر رنگ ندهد, اما این کار اختیاری است.
قارچها را با هویج پخته شده, ذرت, خامه و جعفری به سوپ اضافه میکنیم و بعد از 3 الی 4 دقیقه قابلمه را از روی شعله برمیداریم و با جعفری ریز شده تزیین میکنیم و سرو میکنیم.
سوپ شیر مورد علاقه من :)