چگونه سوپ شیر خوشمزه درست کنیم؟

سوپ شیر رستورانی

فهرست مطالب

 

سوپ شیر از انواع غذاهای آبکی و در عین حال بسیار خوشمزه است که به عنوان پیش غذای ایرانی در کنار غذای اصلی سرو میشود همچنین این سوپ خوشمزه به دلیل ارزش غذایی بالا و خاصیت فراوان در ایام ماه رمضان بسیار درست میشود و طرفداران بسیاری دارد.

 

مواد اولیه سوپ شیر

 

سینه مرغ    1 عدد

پیاز     1 عدد متوسط

هویج پخته    1 عدد

ذرت پخته در صورت تمایل     100 گرم

قارچ      400 گرم

شیر    6 لیوان

آب     1.5 لیوان

جوپرک     1.5 لیوان

آب لیمو   1 قاشق غذاخوری

خامه صبحانه    1 پاکت

نمک وفلفل    به مقدار لازم

جعفری  3 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه سوپ شیر رستورانی با خامه و قارچ

 

برای تهیه این سوپ شیر بسیار خوشمزه ابتدا, سینه مرغ, سیب زمینی رنده شده (رنده ریز), پیاز رنده شده ( رنده درشت) را با 1.5 لیوان آب و مقداری نمک وفلفل درون قابلمه ریخته و روی حرارت گذاشته تا مرغ کاملا بپزد.

بعد از پخت مرغ آن را از قابلمه بیرون می آوریم و اجازه میدهیم کمی خنک شود سپس مرغ را ‌ریش ریش میکنیم و دوباره درون قابلمه میریزیم.

در این مرحله شش لیوان شیر, جو پرک را به سوپ شیر اضافه میکنیم و درب قابلمه را میگذاریم  و 10 تا 15 دقیقه زمان میدیم تا جو پرک بپزد, شعله گاز را زیاد نکنید زیرا شیر میجوشد و ته میگیرد, هر چند دقیقه, سوپ را هم بزنید.

 

 

درون یک قابلمه جدا, آب و آبلیمو میریزیم و شعله را زیاد میکنیم تا بجوشد سپس قارچ های پوست کنده و خرد شده رو به آب جوش اضافه میکنیم در حد 30 ثانیه و سپس با آب سرد آبکش میکنیم, اینکار باعث میشود تا سیاهی زیر کلاهک قارچ در سوپ دیده نشود و قارچ تغییر رنگ ندهد, اما این کار اختیاری است.

قارچها را با هویج پخته شده, ذرت, خامه و‌ جعفری به سوپ‌ اضافه میکنیم و بعد از 3 الی 4 دقیقه قابلمه را از روی شعله برمیداریم و با جعفری ریز شده تزیین میکنیم و سرو میکنیم.

 

5/5 - (1 امتیاز)

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا