طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان مجلسی بسیار خوشمزه
خورش قیمه بادمجان رستورانی
فهرست مطالب
خورش قیمه بادمجان یکی از انواع غذاهای ایرانی و قدیمی هست که بیشتر در مهمانی ها و مراسم های خاصدرست میکنند, به دلیل استفاده بادمجان در کنار خورش قیمه, ارزش غذایی بالایی دارد.
مواداولیه خورش قیمه بادمجان
لپه خیس شده: نصف لیوان
پیاز بزرگ: 1 عدد
گوشت گوساله یا گوسفندی: 200 گرم
چوب دارچین, فلفل, نمک, زردچوبه: به مقدار دلخواه
گلاب: 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: 1قاشق غذاخوری
بادمجان: 2 عدد بزرگ ( به طول برش بدهید و بر روی بادمجانها نمک بریزید تا تلخی اش برود)
لیمو عمانی: 3 عدد (دوعدد از لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و بگذارید درون آب خیسانده شود تا تلخیاش برود)
طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان مجلسی
برای تهیه خورش قیمه بادمجان به روش رستورانی, ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و تفت دهید, سپس گوشت را اضافه کنید و با پیاز به خوبی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
بعد از اینکه گوشت کمی سرخ شد, ادویه ها (رب گوجه فرنگی, زردچوبه ) را اضافه کنید, پس از اینکه رب گوجه را اضافه کردید, خوب هم بزنید تا مواد کاملا به رب آغشته شود.
در مرحله بعد, لپه را اضافه کرده و هم بزنید سپس آب را اضافه کنید و اجازه دهید یک ساعت و نیم بپزد, پس از مدت زمان سپری شده برای خوش طعم کردن و چاشنی خورش قیمه بادمجان, لیمو عمانی که از قبل خیسانده شده است را اضافه میکنیم, یک لیمو عمانی دیگر را کمی خرد میکنیم و به خورشت اضافه میکنیم, در انتها نمک, فلفل, دارچین و گلاب, زعفران هم اضافه میکنیم و در قابلمه را میگذاریم تا به مدت زمان (یک ساعت و نیم, 1:30) دیگر به خوبی بپزد.
در مرحله آخر, بادمجان ها را بشویید و بر روی آنها نمک بپاشید, سپس یک تابه بر روی حرارت قرار دهید و به آرامی بادمجان ها را سرخ کنید, سپس آنها را کنار بگذارید تا بعد از اتمام پخت در کنار خورش قیمه بادمجان قرار دهیم.
نکته: میتوانید از سیب زمینی سرخ شده هم در کنار خورشت قیمه بادمجان تهیه کنید, در صورتی که به بادمجان علاقه ندارید یا به آن آلرژی دارید و هر دلیل دیگر, از سیب زمینی سرخ شده در کنار خورشت قیمه بادمجان مجلسی میل کنید.
من آشپزی بلد نبودم اما با این مجله کلی غذا یادگرفتم و حالا همه از دستپختم تعریف میکنن
خوشحالم میشنوم:))
چقدر خوش طعم بود. موفق باشید 😍😍