طرز تهیه خوشمزه بورک مرغ ترکی با خمیر یوفکا

چگونه یک بورک مرغ درست کنیم؟

فهرست مطالب

 

بورک مرغ یکی غذای خوشمزه و اصیل ترکیه ای است که با مواد ساده و به راحتی تهیه میشود و در عین حال طعم خوبی دارد, در این مقاله طرز تهیه بورک مرغ با خمیر یوفکا و بدون فر را قرار داده شده است.

مواد اولیه بورک مرغ

ران و سینه ی مرغ:   2 تکه

پنیر خامه ای:   1 بسته کوچک

زرشک:   یه مقدار دلخواه

جعفری:   به مقدار دلخواه

خمیر یوفکا:  به میزان لازم

پیاز:   ۱ عدد

نمک و فلفل و زردچوبه:  به دلخواه

برای مرطوب کردن خمیر بورک مرغ

تخم مرغ:  ۱ عدد

شیر:    نصف استکان

روغن:  نصف استکان

 

بورک-مرغ-با-خمیر-یوفکا-بدون-فر

 

طرز تهیه بورک مرغ ساده ترکی با خمیر یوفکا بدون فر

1. برای تهیه این غذای خوشمزه ترکی, ابتدا پیاز را حلقه حلقه خرد کنید و درون قابلمه‌ای فلفل, زردچوبه, نمک و آب بریزید, سپس تکه های مرغ را درون قابلمه اضافه کنید تا بپزند.

2. بعد از پختن مرغ, استخوان های آن را جداکرده وگوشت مرغ را با غذاساز یا چاقو خرد کنید و یا میتوانید ریش ریش کنید.

3. مرغ ریش شده یا خُرد شده را درون کاسه بریزید و پنیر خامه ای, زرشک و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد بورک مرغ مخلوط شده و طعم دار شود.

 

مراحل-آموزش-تهیه-بورک-مرغ-با-خمیر-یوفکا

 

4. از مواد آماده شده بورک مرغ درون خمیر یوفکا ریخته و خمیر را رول میکنیم.

5. برای مرطوب کردن خمیر ابتدا تخم مرغ, شیر, روغن را با هم مخلوط میکنیم و با یک فرچه کوچک شیرینی پزی بر روی خمیر بورک مرغ میمالیم.

6. در انتها بورک را درون روغن داغ سرخ میکنیم و سپس درون یک ظرف میچینیم و به دلخواه تزیین میکنیم.

 

5/5 - (4 امتیاز)

‫3 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا