خوشمزه ترین کاچی اصیل زعفرانی و بسیار خوشمزه

کاچی زعفرانی اصیل و مقوی خانگی

فهرست مطالب

 

کاچی زعفرانی اصیل و بسیار خوشمزه که با شربت نبات تهیه میشود و یک دسر ایرانی و مقوی است که برای تقویت بدن برای هر سنی از افراد درست میشود.

طرز تهیه این کاچی مشابه کاچی با آرد گندم است با این تفاوت که در این دستور تهیه از آرد برنج استفاده شده است, بنابراین اگر آرد برنج ندارید میتوانیدکاچی ساده با آرد گندم را درست کنید.

مواد اولیه کاچی زعفرانی

برای شربت

آب:  3 پیمانه

نبات:   200 گرم

زعفران:   2 قاشق غذاخوری

گلاب:    1.4 (یک/چهارم) پیمانه

سایر مواد کاچی 

آرد گندم:    1.3 (یک/سوم) پیمانه

آرد برنج:   1 قاشق چای خوری

کره یا روغن جامد:   2 قاشق غذاخوری

پودر هل:   1 قاشق چایخوری

زرد چوبه:   1 قاشق چایخوری

 

کاچی-زعفرانی-مقوی-خانگی

 

طرز تهیه کاچی زعفرانی اصیل و مقوی

برای تهیه این کاچی زعفرانی اصیل مقوی و خوشمزه, ابتدا آب و نبات را درون قابلمه ای بریزید, زمانیکه نبات کاملا در آب حل شد, عصاره زعفران را اضافه کنید و بگذارید کنار تا کمی خنک شود .

در مرحله بعد, آرد گندم را به همراه آرد برنج, به مدت زمان پنج دقیقه درون تابه ای تفت بدهید تا رنگ طایی شود, سپس کره یا روغن جامد را به آرد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا با آرد مخلوط شده و یکدست شود.

اکنون پودر هل و زرد چوبه را نیز اضافه کنید و دوباره هم بزنید, در انتها شربت نبات را به بقیه مواد کاچی زعفرانی اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد کاچی یکدست شود و درون کاچی گلوله های آرد نباشد, سپس درِ قابلمه را بگذارید و پنج دقیقه دم کنید تا آماده شود.

 

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا