همه چی درباره فوت و فن پخت کیک خوشمزه

 فوت و فن پختن کیک خانگی

فهرست مطالب

 

فوت و فن پخت کیک خوب برای کسانی که تجربه زیادی در پخت کیک ندارند و افرادی که همیشه در پختن کیک های خوشمزه دچار مشکل میشوند, در این مقاله قرار داده شده است که با جمع آوری مشکلات و سوالات متداول شیرینی پز ها نوشته شده است.

علت ترک روی کیک چیست؟

اگر وسط کیک شما ترک خورده و بالا امده مهمترین علت دمای بیش از حد فر شما ست اما دلایل دیگری هم میتواند داشته باشه مثلا مقدار بکینگ پودرتو کم یا زیاد بوده بکینگ پودر حتما باید تازه باشه و در یخچال نگهداری بشه.

میزان آرد مورد استفاده زیاد و مقدار مایعات مثل شیر و روغن کم بوده است.

 

فوت-و-فن-پخت-کیک-در-خانه

 

چرا کیک به اندازه ی کافی پف نکرده؟

دمای فر تنظیم نبوده حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه بکینگ پودر کهنه نباشه ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشود.

چرا کیکتون حالت چروکیده داره؟

قالبتون نسبت به مواد کیک بزرگ بوده مواد بیشتر از حد مخلوط شده و قالب بیش از حد چرب شده است.

دلیل گنبدی شدن کیک؟

چرب کردن قالب خیلی مهمه قالب نباید زیاد چرب بشه فقط کمی با برس کل سطح قالب را چرب کرده و کمی آرد پاشی کنید اگه روغن زیاد بریزین روغن اضافی قالب روی کیک جمع میشه و باعث ترک خوردن و گنبدی شدن کیک میشود.

 

راز-خوشمزه-شدن-کیک-خانگی-اسفنجی

 

از فوت و فن  پخت کیک برای اینکه چرا کیکتون خمیری میشه؟

اولا که تعداد تخم مرغ زیاد بوده دمای فر بیشتر از حد لازم بوده مواد کیک خوب مخلوط نشده است.

چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد؟

کیک قبل از پخت کانل از فر خارج شده،شکر و شیر و روغن کیک زیاد بوده،کیک داخل قالب مانده و سرد شده است.

چرا کیکتون خشک میشه؟

مقدار روغن و شکرتون کم بوده مقدار آردتون نسبت به روغن و شکر زیاد بوده و مایه ی کیک بیش از حد مخلوط شده است.

 

نکات-پخت-کیک-خانگی-خوشمزه

 

چرا قسمت وسط کیک (پایین) رفته؟

از فوت و فن پخت کیک خوشمزه, شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده،میزان بکینگ پودر زیاد بوده،مواد خوب در قالب پخش نشده،حرارت فر کم بوده و میزان مایعات کم بوده است.

اندازه ی قالبهای کیک پزی:

برای قالب بیست سانتی: دو عدد تخم مرغ, یک لیوان و نیم آرد, کمتر ازنصف لیوان روغن, نصف لیوان شکر و نصف لیوان شیر, بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری…

برای قالب بیست و سه سانتی: سه عدد تخم مرغ, دو لیوان آرد, نصف لیوان روغن, کمی بیشتر از نصف شیر و کمی بیشتر از نصف شیر, بکینگ پودر دو قاشق چایخوری و مقداری وانیل…

 

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا