پاستا پنه با سس آلفردو به همراه نکات مهم پخت پاستا

پاستا پنه چیست و دستور پخت پاستا پنه آلفردو

فهرست مطالب

 

پاستا پنه با سس آلفردو یک نوع پاستای ایتالیایی با طعم خوشمزه و روش پخت این کشور است که میتوانید به راحتی این پاستا خوشمزه را در خانه تهیه و میل کنید.

پنه یک نوع ماکارونی فرمی استوانه ای شکل گفته میشود که شیارهایی بر بدنه این استوانه دارد, در اکثر فست فود و رستورانها این پاستا سرو میشود اما شما میتوانید این پاستا پنه را در منزل با هر نوع ماکارونی فرمی دلخواه تهیه کنید.

 

پاستا-پنه-چیست

 

مواد لازم پاستا پنه آلفردو با مرغ 

ماکارونی فرمی به دلخواه:  400 گرم

فیله مرغ:   1 عدد

سیر:   2 حبه

قارچ:  10 عدد

خامه:  100 گرم

شیر:  1 لیوان

کره:  100 گرم

پنیر پارمزان:  50 گرم

جعفری ریز شده برای تزیین:  به مقدار دلخواه

نمک, فلفل سیاه: ه مقدار دلخواه

 

پاستا-پنه-با-سس-آلفردو-با-پنیر-پیتزا

 

بهترین طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

قارچ ها رو شسته, سپس ورقه ای خرد میکنیم و داخل تابه با 20 گرم از کره و یک قاشق روغن با حرارت بالا تفت میدیم تا قارچ ها سرخ شوند.

وقتی قارچ کاملا تفت داده شد, درون یک ظرف میریزیم و کنار میگذاریم, دوباره درون تابه فیله های مرغ خُردشده را به همراه با مقداری دیگر از کره با حرارت زیاد تفت میدیم اینکار باعث میشود تا مرغ سرخ شود و کمی آبدار شود.

زمانیکه تکه های مرغ سرخ شد, درون یک ظرف دیگر میریزیم و کنار میگذاریم, سیر را رنده میکنیم و درون تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم, خامه را با شیر سرد مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا خامه درون شیر حل شود, سپس به سیر تفت داده شده اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا چند دقیقه با حرارت به جوش بیاید, سپس کمی نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم.

 

 

در این مرحله مقداری از پنیر پارمیزان را به مواد پاستا پنه با سس آلفردو اضافه میکنیم و حرارت گاز را خاموش میکنیم.

پاستا پنه یا هر نوع پاستا فرمی به دلخواه را درون قابلمه آب جوش و کمی نمک میریزیم تا پخته شود سپس آبکشی میکنیم.

سس خامه ای و مرغ و قارچ را که از قبل آماده کرده بودیم را با هم مخلوط کرده و هم میزنیم سپس پاستا را اضافه میکنیم و 5 دقیقه دیگر بر روی حرارت ملایم گاز قرار میدهیم تا تمامی مواد پاستا پنه به خوبی با هم مخلوط شوند و مزه دار شوند.

در انتها پاستا را درون ظرفی ریخته و مقدار دیگری از پنیر پارمزان را بر روی پاستا ریخته و با جعفری خرد شده تزیین میکنیم.

 

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا