آموزش تزیین خربزه به برش های کوچک

آموزش تزیین خربزه به برش های کوچک

در این آموزش فیلم ویدیویی آموزش تزیین خربزه ساده قرار داده شده است, که با برش های کوچک خربزه میتوانید یک تزیین زیبا برای مهمانی و دورهمی ها داشته باشید, به این صورت که ابتدا خربزه را پوست میگیریم و سپس با چاقو به تکه های کوچک تقسیم کرده و برش های کوچکتری از هر تکه خربزه میزنیم و در سینی تزیین میکنیم.

سوالات متداول ؟

برای تزیین خربزه چه نوع چاقویی مناسب‌تره؟

چاقوی تیز با تیغه نازک بهترین گزینه‌ست چون باعث میشه برش‌ها تمیز و یکدست دربیاد و ظاهر خربزه زیباتر بشه
استفاده از چاقوی دالبری یا چاقوی مخصوص میوه‌آرایی هم می‌تونه جذابیت بصری بیشتری ایجاد کنه

آیا خربزه باید قبل از تزیین سرد باشه؟

بهتره خربزه کمی در یخچال بمونه چون برش دادن میوه خنک راحت‌تره و شکل برش‌ها بهتر حفظ میشه
ولی خیلی سرد نباشه چون ممکنه آب بندازه و چسبندگی‌اش موقع برش سخت بشه

چطور خربزه رو به برش‌های هم‌اندازه تقسیم کنیم؟

می‌تونی با استفاده از چاقو و خط‌کش ساده یا ابزارهای تقسیم‌کننده آشپزخانه خربزه رو به بخش‌های مساوی تقسیم کنی
این کار باعث میشه ظاهر تزیین منظم و حرفه‌ای به نظر برسه

برای پذیرایی رسمی چه مدل برشی مناسب‌تره؟

برش‌های مکعبی یا نیم‌دایره‌ای کوچک برای پذیرایی رسمی جذاب‌ترن و راحت‌تر سرو می‌شن
همچنین می‌تونی اون‌ها رو با خلال دندون یا چنگال میوه‌آرایی در ظرف بچینی

چه میوه‌هایی رو میشه کنار خربزه تزیین کرد؟

هندوانه انگور طالبی و کیوی جزو میوه‌هایی هستن که رنگ و طعمشون کنار خربزه هماهنگ میشه
استفاده از این ترکیب باعث میشه دیس میوه خوش‌طعم‌تر و رنگارنگ‌تر دیده بشه

آیا میشه خربزه رو به شکل گل یا طرح‌های خاص برش زد؟

بله با تمرین و استفاده از قالب یا چاقوی میوه‌آرایی می‌تونی خربزه رو به شکل گل برگ یا حتی اشکال فانتزی تزیین کنی
این کار بیشتر برای مهمونی‌ها یا مناسبت‌های خاص کاربرد داره

بهترین زمان برای تزیین خربزه چه موقعیه؟

بهتره تزیین خربزه نزدیک به زمان سرو انجام بشه تا تازه بمونه و آب نیفته
اگه لازم باشه زودتر آماده کنی اون‌ رو با سلفون بپوشون و در یخچال نگه دار


با هشتپا بهترین دیزاین های قضایی رو تجربه کنید

5/5 - (1 امتیاز)

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا