طرز تهیه خوشمزه شله زرد مجلسی مرحله ای
شله زرد ساده خانگی
فهرست مطالب
طرز تهیه شله زرد مجلسی ساده و راحت است که میتوانید در منزل و با دنبال کردن آموزش آشپزی شله زرد که در این نوشته شده است, یک شله زرد مجلسی خوش عطر و خوش طعم تهیه کنید.
شله زرد به عنوان دسر در ماه مبارک رمضان برای افطار تهیه می شود یا در مراسمات نذری و مهمانی ها از شله زرد تهیه و سرو میشود.
مواد اولیه شله زرد برای 4 نفر
برنج شسته شده: 1 پیمانه
آب: 5 پیمانه
نمک: 1.3 (یک/سوم) قاشق چای خوری
گلاب 3.4 (سه/چهارم) پیمانه
زعفران دم کرده: به اندازه دلخواه (هر چه بیشتر بریزید شله پر رنگ تر و خوش عطر تر می شود)
خلال بادام و پسته: 3 قاشق غذاخوری
کره: 20 گرم
دارچین: برای تزیین
طرز تهیه شله زرد ساده و خوشمزه مجلسی
برای تهیه شله زرد خوشرنگ ابتدا, برنج را همراه آب و نمک بپزید تا برنج نرم شود و هر بار چک کنید تا آب برنج تمام نشود و ته نگیرد, در صورتیکه مقدار آب برای پخت برنج کافی نبود به آن آب اضافه کنید.
پس از 20 دقیقه از پخت برنج با آب و نمک گذشت, شکر را اضافه کنید خوب هم بزنید تا شکر درون مواد شله زرد حل شود, لعاب انداخته و غلیظ شود.
در 10 دقیقه آخر از پخت شله زرد ساده و خوشمزه, گلاب, زعفران دم کرده و کره ,2 قاشق خلال بادام و پسته را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
زمان پخت این شله زرد 70 دقیقه است, پس از پخت, شله زرد را درون ظرفی ریخته و با خلال پسته و بادام و دارچین تزیین کنید.