طرز تهیه شله زرد مجلسی مرحله به مرحله

شله زرد

فهرست مطالب

 

طرز تهیه شله زرد مجلسی ساده و راحت است که میتوانید در منزل و با دنبال کردن آموزش آشپزی شله زرد که در این نوشته شده است, یک شله زرد مجلسی خوش عطر و خوش طعم تهیه کنید.

شله زرد به عنوان دسر در ماه مبارک رمضان برای افطار تهیه می شود یا در مراسمات نذری و مهمانی ها از شله زرد تهیه و سرو میشود.

مواد لازم  شله زرد مجلسی

 

برنج شسته شده  یک پیمانه

آب حدود  5 پیمانه

نمک  1.3 قاشق چای خوری

گلاب  3.4 پیمانه

زعفران دم کرده  به اندازه دلخواه (هر چه بیشتر بریزید شله پر رنگ تر و خوش عطر تر می شود)

خلال بادام و پسته   3 قاشق غذاخوری

کره   20 گرم

 

 

طرز تهیه شله زرد 

 

ابتدا برنج را همراه آب و نمک بپزید تا برنج نرم شود و هر بار چک کنید تا آب برنج تمام نشود و ته نگیرد, در صورتی مقدار آب برای پخت برنج کافی نبود به آن آب اضافه کنید.

پس از 20 دقیقه بعد از پخت برنج با آب و نمک, شکر را اضافه کنید خوب هم بزنید تا شکر حل شود, لعاب انداخته و غلیظ شود.

در 10 دقیقه آخر طرز تهیه شله زرد, گلاب, زعفران دم کرده و کره ,2 قاشق خلال بادام و پشته را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. زمان پخت این شله زرد 70 دقیقه است. بعداز پخت با شله زرد را درون ظرفی ریخته و با  خلال پسته و بادام تزیین کنید.

 

اگه از این مقاله راضی بودید امتیاز دهید:)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا