طرز تهیه خوشمزه شله زرد مجلسی مرحله ای

شله زرد ساده خانگی 

فهرست مطالب

 

طرز تهیه شله زرد مجلسی ساده و راحت است که میتوانید در منزل و با دنبال کردن آموزش آشپزی شله زرد که در این نوشته شده است, یک شله زرد مجلسی خوش عطر و خوش طعم تهیه کنید.

شله زرد به عنوان دسر در ماه مبارک رمضان برای افطار تهیه می شود یا در مراسمات نذری و مهمانی ها از شله زرد تهیه و سرو میشود.

مواد اولیه شله زرد برای 4 نفر

برنج شسته شده:  1 پیمانه

آب:  5 پیمانه

نمک:  1.3 (یک/سوم) قاشق چای خوری

گلاب  3.4 (سه/چهارم) پیمانه

زعفران دم کرده:  به اندازه دلخواه (هر چه بیشتر بریزید شله پر رنگ تر و خوش عطر تر می شود)

خلال بادام و پسته:   3 قاشق غذاخوری

کره:   20 گرم

دارچین:  برای تزیین

 

 

طرز تهیه شله زرد ساده و خوشمزه مجلسی

برای تهیه شله زرد خوشرنگ ابتدا, برنج را همراه آب و نمک بپزید تا برنج نرم شود و هر بار چک کنید تا آب برنج تمام نشود و ته نگیرد, در صورتیکه مقدار آب برای پخت برنج کافی نبود به آن آب اضافه کنید.

پس از 20 دقیقه از پخت برنج با آب و نمک گذشت, شکر را اضافه کنید خوب هم بزنید تا شکر درون مواد شله زرد حل شود, لعاب انداخته و غلیظ شود.

 

شله-زرد-ساده-خوشمزه-خانگی

 

در 10 دقیقه آخر از پخت شله زرد ساده و خوشمزه, گلاب, زعفران دم کرده و کره ,2 قاشق خلال بادام و پسته را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

زمان پخت این شله زرد 70 دقیقه است, پس از پخت, شله زرد را درون ظرفی ریخته و با  خلال پسته و بادام  و دارچین تزیین کنید.

 

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا