طرز تهیه شله زرد مجلسی مرحله به مرحله

شله زرد
فهرست مطالب
طرز تهیه شله زرد مجلسی ساده و راحت است که میتوانید در منزل و با دنبال کردن آموزش آشپزی شله زرد که در این نوشته شده است, یک شله زرد مجلسی خوش عطر و خوش طعم تهیه کنید.
شله زرد به عنوان دسر در ماه مبارک رمضان برای افطار تهیه می شود یا در مراسمات نذری و مهمانی ها از شله زرد تهیه و سرو میشود.
مواد لازم شله زرد مجلسی
برنج شسته شده یک پیمانه
آب حدود 5 پیمانه
نمک 1.3 قاشق چای خوری
گلاب 3.4 پیمانه
زعفران دم کرده به اندازه دلخواه (هر چه بیشتر بریزید شله پر رنگ تر و خوش عطر تر می شود)
خلال بادام و پسته 3 قاشق غذاخوری
کره 20 گرم
طرز تهیه شله زرد
ابتدا برنج را همراه آب و نمک بپزید تا برنج نرم شود و هر بار چک کنید تا آب برنج تمام نشود و ته نگیرد, در صورتی مقدار آب برای پخت برنج کافی نبود به آن آب اضافه کنید.
پس از 20 دقیقه بعد از پخت برنج با آب و نمک, شکر را اضافه کنید خوب هم بزنید تا شکر حل شود, لعاب انداخته و غلیظ شود.
در 10 دقیقه آخر طرز تهیه شله زرد, گلاب, زعفران دم کرده و کره ,2 قاشق خلال بادام و پشته را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. زمان پخت این شله زرد 70 دقیقه است. بعداز پخت با شله زرد را درون ظرفی ریخته و با خلال پسته و بادام تزیین کنید.