طرز تهیه سس فرانسوی رستورانی

طرز تهیه آسان سس فرانسوی خوشمزه

فهرست مطالب

 

سس فرانسوی یک نوع سس خوشمزه آمریکایی و محبوب است که رنگ آن, نارنجی و مایل به قرمز است و در کنار انواع ساندویج و پیتزا, انواع سالادهای متنوع, از این سس خوشمزه تهیه کرده و سرو میکنند.

مواد اولیه سس فرانسوی

سس مایونز:  4 قاشق غذاخوری

سس کچاپ:  2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه:  1 قاشق غذاخوری

پودر سیر:   1.2 (یک/دوم) قاشق غذاخوری

نمک, فلفل سیاه:  به مقدار دلخواه

پاپریکا:  1.2 (یک/دوم) قاشق مرباخوری

 

 

برای تهیه سس فرانسوی خانگی

ابتدا, درون ظرفی, سس مایونز و سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی را با هم مخلوط میکنیم, روغن زیتون, آبلیمو تازه را اضافه میکنیم و هم میزنیم.

در این مرحله برای چاشنی سس, نمک, فلفل سیاه, پاپریکا, پودر سیر را اضافه میکنیم و با بقیه مواد سس فرانسوی هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود و مزه دار شود.

سس فرانسوی را به مدت زمان 30 دقیقه تا 1 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا سس اماده سرو شود.

 

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا