طرز تهیه سس فرانسوی رستورانی
طرز تهیه آسان سس فرانسوی خوشمزه
فهرست مطالب
سس فرانسوی یک نوع سس خوشمزه آمریکایی و محبوب است که رنگ آن, نارنجی و مایل به قرمز است و در کنار انواع ساندویج و پیتزا, انواع سالادهای متنوع, از این سس خوشمزه تهیه کرده و سرو میکنند.
مواد اولیه سس فرانسوی
سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
سس کچاپ: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه: 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر: 1.2 (یک/دوم) قاشق غذاخوری
نمک, فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
پاپریکا: 1.2 (یک/دوم) قاشق مرباخوری
برای تهیه سس فرانسوی خانگی
ابتدا, درون ظرفی, سس مایونز و سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی را با هم مخلوط میکنیم, روغن زیتون, آبلیمو تازه را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
در این مرحله برای چاشنی سس, نمک, فلفل سیاه, پاپریکا, پودر سیر را اضافه میکنیم و با بقیه مواد سس فرانسوی هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود و مزه دار شود.
سس فرانسوی را به مدت زمان 30 دقیقه تا 1 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا سس اماده سرو شود.