طرز تهیه کاچی ساده با آرد گندم بسیار خوشمزه

چطور کاچی ساده خانگی خوشمزه درست کنیم؟

فهرست مطالب

 

کاچی یک دسر سنتی و بسیار خوشمزه هست که روش تهیه آسانی دارد و مشابه حلوا درست میشود با این تفاوت که میتوانید در کاچی انواع مغزهای خوراکی مثل مغز بادام, گردو, چهار مغز را اضافه کنید و از حلوا کمی شل تر است.

از کاچی به دلیل اینکه انرژی زا است و به تقویت قوای جسمی و رفع کم خونی, کمک میکند, برای بعد از زایمان زنان درست میشود, همچنین از کاچی بعد از عروسی برای عروس خانمها, و برای بعد از دوران قاعدگی ( پریودی), کاچی درست میکنند.

مواد اولیه کاچی ساده

آرد گندم:   3 قاشق غذاخووری سر پر

نبات:   25 گرم

زرچوبه:  1 قاشق چای خوری

زیره سبز و زیره سیاه:   نصف قاشق مربا خوری

آب:   5 لیوان

کره یا روغن حیوانی:  40 گرم

زعفران, گلاب, هل:  به اندازه دلخواه

بادام, گردو, فندق, پسته (اختیاری):   5 عدد از هرکدام و پودر شده

 

 

طرز تهیه خوشمزه کاچی با آرد گندم

برای تهیه این کاچی ساده و مقوی ابتدا,  آب و نبات را بگذارید تا بجوشد, سپس قابلمه ای بردارید و روی شعله بگذارید وقتی گرم شد, حرارت را کم کنید و آرد را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

زردچوبه و زیره را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاچی با هم مخلوط شود, سپس آب را اضافه کرده و در صورت تمایل گلاب یا هل را اضافه  کرده و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود, اضافه کردن گلاب و هل عطر و طعم بهتری به کاچی ساده میدهد.

 

آموزش-مرحله-ای-کاچی-ساده-با-زردچوبه
مرحله اضافه کردن کره

 

بعد از اضافه کردن آب و هم زدن مداوم برای یکدست شدن مواد کاچی, کره را اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه روی حرارت بماند و دم بکشد و غلیظ شود اما سفت نشود.

 

 

اضافه کردن مغزیجات مثل پسته, بادام و گردو هم دلخواه میتوانید در انتها به کاچی اضافه کنید و سپس کاچی را درون ظرفی ریخته و تزیین کنید.

نکته آشپزی

برای خانم های باردار و تازه زایمان کرده یا خانم هایی که پریود هستند زعفران خوب نیست زیرا باعث تشدید خونریزی می شود.

 

4.8/5 - (5 امتیاز)

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا