خوشمزه ترین مربا پرتقال با دستور پخت آسان

مربای پرتقال خانگی

فهرست مطالب

 

مربای پرتقال یکی دیگر از انواع مرباهای خانگی می باشد که از این مربا در وعده صبحانه یا به عنوان دسر در کنار کیک و شیرینی و در کنار چایی و شیر و قهوه سرو میشود, در این روش پخت مربا, از گلوکوز استفاده شده است که میتوانید ان را در مراکز فروش لوازم قنادی یا عطاری ها خریداری کنید.

مواد اولیه مربای پرتقال

پرتقال:   1 کیلوگرم

شکر:   1 کیلو گرم

نمک:    1 قاشق سوپ خوری

گلوکوز:   1 قاشق سوپ خوری

آب پرتقال تازه:    1 پیمانه

 

آ»وزش-مرحله-ای-مربای-پرتقال-حلقه-ای

 

طرز تهیه مربای پرتقال با پوست

ابتدا آب و نمک را درون ظرفی میریزیم و هم میزنیم تا نمک داخل آب حل شود.

پرتقال را به صورت حلقه ای برش میزنیم و داخل آب و نمک میریزیم تا چند ساعت بماند و استراحت کند, پس از چند ساعت پرتقالها رو با آب سرد آبکشی میکنیم.

در مرحله بعد, درون یک قابلمه متوسط, سه پیمانه آب و شکر و گلوکز میریزیم و صبر میکنیم تا به جوش بیاید.

 

آموزش-مربا-پرتقال-خانگی

 

بعد از جوش آمدن شربت مربای پرتقال, پرتقالهای حلقه ای را اضافه میکنیم و شعله گاز را کم میکنیم و اجازه میدهیم تا با آرامی شربت غلیط شود, سپس آب پرتقال اضافه میکنیم و دوباره صبر میکنیم تا شربت غلیظ شود, در انتها مربا را از روی حرارت برداشته و صبر میکنیم تا خنک شود.

چند شیشه تمیز آماده میکنیم و مربای پرتقال رو درون شیشه ها میریزیم و درِ آنها را محکم بسته و درون یخچال نگه داری میکنیم.

 

اگه از این مقاله راضی بودید امتیاز دهید:)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا