دسر کلافوتی گیلاس یک دسر فرانسوی خوشمزه

دسر فرانسوی کلافوتی گیلاس

فهرست مطالب

 

کلافوتی (clafoutis) گیلاس یک دسر فرانسوی بسیار خوشمزه, که مزه اصلی این دسر خوشمزه گیلاس می باشد که عطر و طعم خوبی به این دسر کلافوتی گیلاس میدهد, شما به راحتی میتوانید این دسر خوشمزه را در منزل تهیه و به عنوان عصرانه در کنار چای یا قهوه و یا انواع نوشیدنی های سرد, یا در مهمانی ها و دورهمی ها همراه با انواع غذا سرو کنید.

مواد اولیه دسر کلافوتی گیلاس

گیلاس:  200 گرم

تخم مرغ:  2 عدد

آرد:  1.2 لیوان (یک/دوم)

شیر:  1.2 لیوان (یک/دوم)

روغن مایع:  2 قاشق غذاخوری

وانیل:  نصف قاشق چای خوری

نمک:  یک پنس

کره:  برای کف قالب یک قاشق غذاخوری

شکر:  برای کف قالب 2 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه دسر فرانسوی کلافوتی گیلاس

مرحله اول

هسته گیلاس ها را بگیرید, کف یک قالب را با کره خوب چرب کنید و شکر پاشی کنید بعد گیلاس ها را کف قالب بریزید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

تخم مرغ, وانیل و شکر را با همزن هم بزنید تا مایه ای کرم رنگ و کشدار شود, شیر و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید در حدی که مخلوط شوند, سپس نمک و آرد را الک کنید و به مواد اضافه کنید خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

 

آموزش-دسر-فرانسوی-کلافوتی-گیلاس

 

مرحله سوم

فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید, مواد کلافوتی گیلاس را از کناره های ظرف بر روی گیلاس ها ریخته و سپس قالب را درون فر که از قبل گرم شده است با درجه 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

مرحله چهارم

بعد از پخت دسر فرانسوی کلافوتی گیلاس آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود, سپس میتوانید کلافوتی را با پودر قند تزیین کنید.

 

5/5 - (6 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا