حلوای سوهان خوشمزه و خانگی

دستور پخت حلوای سوهان مجلسی

فهرست مطالب

 

حلوای سوهان یا حلوای عربی یک حلوای خوشمزه است که به راحتی میتوانید در چند مرحله در خانه تهیه کنید و در مراسمات مختلف به خصوص ماه مبارک رمضان از این حلوا خوشمزه تهیه و سرو کنید.

مواد اولیه حلوای سوهانی

آرد نان سنگک یا آرد شیرینی پزی:   3 لیوان

شیر:  1 لیوان

روغن مایع:    1 لیوان و 2.3 (دو/سوم) لیوان

مواد شربت

شکر:   2 لیوان

شیر:    2 لیوان

پودر هل:   1 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده غلیظ:    3 قاشق غذاخوری

گلاب:    1 لیوان

طرز تهیه حلوای سوهان با شیر

برای درست کردن شربت حلوا ابتدا شکر و شیر را در قابلمه ای ریخته و با حرارت کم بگذارید تا ترکیب شوند و مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود, شیر اصلا نباید بجوشد, شکر که حل شد, پودر هل, گلاب و زعفران دم کرده غلیظ را اضافه کنید و از حرارت بردارید.

 

حلوا-عربی-با-شیر-خانگی

 

برای درست کردن حلوا, ابتدا آرد سنگک را درون تابه ای الک کنید و روغن مایع را به آن اضافه کنید و هم بزنید, سپس شیر را اضافه کنید, حرارت را کم کنید و مدام هم بزنید, با هم زدن مدام روی حرارت کم کم حلوا یکدست می شود.

 

 

کشدار شدن حلوا به مرور اتفاق می افتد و باید انقدر روی حرارت ملایم هم بزنید تا در نهایت حلوا کاملا کشدار و روان شود.

وقتی حلوا سوهان, کاملا روان شد, به مدت زمان 15 دقیقه دیگر مواد حلوای سوهانی را هم بزنید تا رنگ مواد تغییر کند و به رنگ سوهان در بیاید, وقتی حلوا خوش رنگ شد و به رنگ سوهان در آمد, حرارت را خاموش و شربت را کم کم اضافه کنید.

 

حلوای-سوهانی-کشدار

 

پس از اضافه کردن شربت, حلوا را کامل با شربت مخلوط کنید تا شربت جذب حلوا سوهان شود, وقتی حلوا کم کم به لطافت کافی رسید, تابه را به شکل گهواره تکان دهید تا روغن پس دهد, سپس از روی شعله گاز برداشته و حلوا را سرو و میل کنید.

نکته آشپزی

حلوا باید مداوم هم زده شود اگر آن را لحظه ای رها کنید گلوله می شود.

 

4.6/5 - (5 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا