پنینی مرغ چیست و چگونه ساندویچ پنینی مرغ درست کنیم؟

طرز تهیه پنینی مرغ ایتالیایی

فهرست مطالب

 

پنینی مرغ یکی از ساندویچ های خوشمزه است که روش درست کردن این ساندویچ برای کشور ایتالیا است, پنینی یعنی یک نوع ساندویچ که گریل شده است یا تُست شده است, این ساندویچ با انواع سس و انواع سبزیجات و گوشت و مرغ تهیه میشود همچنین آن را با نان باگت درست میکنند که مواد خمیری داخل نان را خالی میکنند و داخل نان را با مواد مورد نظر مثل مرغ و گوشت و قارچ و پنیر پیتزا پر میکنند.

مواد اولیه ساندویچ پنینی مرغ

فیله مرغ:  ۴ عدد

پیاز:   ۱ عدد

فلفل دلمه:  1.2 (یک‌/دوم) فلفل دلمه

قارچ:   10 عدد

پنیر پیتزا:    ۲۰۰ گرم

نان باگت:   ۴ عدد

 

پنینی-مرغ-و-قارچ-با-پنیر پیتزا

 

طرز تهیه ساندویچ ایتالیایی پنینی مرغ با قارچ

برای تهیه پنینی مرغ این ساندویچ خوشمزه ابتدا, فیله ها را خرد کرده سپس سرخ کنید و ادویه را اضافه کنید.

قارچ ها را خرد کنید و داخل کره سرخ کنید.

پیاز ها را خلالی کنید و‌ سرخ کنید, سپس فلفل دلمه ها را به صورت نواری باریک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.

فیله و قارچ را کم کم به پیاز ها اضافه کنید, در این مرحله پنیر پیتزا را اضافه کنید.

نان های باگت رو برش بزنید, سپس سس را روی آن ریخته و موادی که آماده کرده بودید را روی سس بریزید و‌ داخل ساندویچ ساز  یا تابه گریل بگذارید.

 

5/5 - (1 امتیاز)

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا