خوشمزه ترین سوسیس بندری به روش بازاری

سوسیس بندری به روش بازاری

فهرست مطالب

 

سوسیس بندری ساندویچ خوشمزه و پرطرفداری است که بیشتر مردم از این ساندویچ خوشمزه یکبار امتحان کرده اند, برای کسانی که به سوسیس و کالباس به طور کل به فست فود علاقه مند هستند این ساندویج با کالری 46 یک گزینه مناسب و خوشمزه است که به راحتی در منزل میتوانید تهیه کنید.

مواد اولیه سوسیس بندری خانگی

پیاز:   ۲ تا ۳ عدد بزرگ

سوسیس کوکتل:   5 عدد

آب:   1 لیوان

روغن:   به مقدار مورد نیاز

زردچوبه:    1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه:     1.2 (یک/دوم) قاشق چایخوری

نمک:    1.2 (یک/دوم) قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی:    1 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی, خیارشور, نان باگت, سس کچاب:   به مقدار دلخواه

 

 

طرز تهیه ساندویچ سوسیس بندری تند و ساده

ابتدا سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد میکنیم, پیاز را به صورت نوارهای باریک یا خلال خرد میکنیم.

یک تابه بر روی شعله گاز قرار میدهیم و مقداری روغن درون تابه میریزیم و پیازها را درون روغن سرخ میکنیم, سپس سوسیس ها را درون تابه میریزیم و با پیاز سرخ میکنیم تا با پیاز طعمدار شود.

سوسیس و پیاز سرخ شده را درون یک ظرف میریزیم و کنار میگذاریم, دوباره درون تابه مقدار کمی روغن میریزیم و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم, زردچوبه, نمک, فلفل سیاه را اضافه میکنیم و هم میزنیم.

 

 

توجه کنید که این ساندویج معمولا تند میباشد بنابراین به دلخواه میتوانید فلفل را کم یا زیاد کنید, در انتها یک لیوان آب را اضافه میکنیم و مایع سس را هم میزنیم تا سس کمی بپزد و چند غل بزند.

تابه سس ساندویج سوسیس بندری را از روی حرارت برمیداریم و اجازه می دهیم تا خنک شود, سپس سوسیس بندری و پیاز سرخ شده را به سس اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا سس به خوبی با سوسیس بندری مخلوط و طعمدار شود.

سوسیس بندری آماده را چند ساعت در یخچال قرار میدهیم, سپس با نان باگت, خیارشور, گوجه فرنگی, سس کچاپ تند یا ساده سرو میکنید.

 

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا