متفاوت ترین طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ ساده خانگی خوشمزه

ساندویچ مرغ و قارچ برای مهمانی

فهرست مطالب

 

ساندویچ مرغ و قارچ, یک وعده غذایی خوشمزه و سالم است که این ساندویچ خوشمزه را در میان وعده و عصرانه, همچنین برای کودکان و دانش آموزان به عنوان تغذیه مدرسه یا مهد کودک درست کرد, از ساندویچ ها معمولا در مراسم های مختلف و مهمانیهای خاص و دورهمی ها به دلیل طرز تیه ساده و زمان کم که برای آماده سازی دارد, تهیه و سرو میشود.

 مواد اولیه ساندویچ مرغ و قارچ

سینه مرغ ریش ریش شده :  1 پیمانه

قارچ خرد شده:   2 قاشق غذاخوری

خیا شور:   1 پیمانه

سس مایونز رژیمی:  1 قاشق غذاخوری

نمک, فلفل, آویشن و پودر سیر :   به مقدار دلخواه

پیاز ریز شده:  1 عدد

 

طرز-تهیه-ساندویچ-مرغ-و-قارچ-خانگی
ساندویچ مرغ و قارچ

 

طرز تهیه ساندویج مرغ و قارچ ساده خانگی

برای تهیه این ساندویچ  مرغ با قارچ خوشمزه ابتدا, سینه مرغ را با آب و پیاز, سیر, زردچوبه و نمک و فلفل  بپزید, سپس آن را ریش ریش کنید و درون ظرفی بریزید, پیاز ها را دورن تابه ای ریخته و تفت دهید تا سبک و نرم شود, سپس مرغ های پخته و ریش ریش شده را درون تابه ای بریزید و سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن مرغ ها, قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند, سپس به ترتیب خیار شور و سس مایونز را اضافه کنید و هم بزنید.

ادویه جات (نمک, فلفل, پودر آویشن, پودر سیر) را اضافه کنید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید, یک نان باگت بردارید و مواد را درون نان باگت قرار دهید, همچنین می توانید این ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه را با کاهو, خیارشور و گوجه سرو کنید.

 

5/5 - (6 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا