فلافل پفکی با نخود و سیب زمینی به روش بازاری
فلافل بندری ساندویچی خوشمزه
فهرست مطالب
فلافل (Falafel) یک غذای سرخ کردنی و بسیار خوشمزه لبنانی است که به صورت ساندویچ با نان باگت یا نان ماشینی مثل نان تافتون و نان لواش سرو میشود.
این ساندویچ خوشمزه در بسیاری از کشورها محبوبیت دارد و در ایران نیز از این ساندویچ فلافل خوشمزه در اکثر فست فود فروشی ها تهیه میشود و طرفدارانی بسیاری دارد .
ساندویچ فلافل با انواع سس کچاپ, سس مایونز, و سایر سس ها سرو میشود اما سس مخصوص ساندویچ فلافل, سس انبه می باشد که بسیار خوشمزه است و طعم خوبی به ساندویچ میدهد.
مواد لازم فلافل ساده
نخود: 500 گرم
سیب زمینی آبپز: 1 عدد
پیاز: 1 عدد
سیر: 2 حبه
جعفری ریز خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
ادویه مخصوص فلافل:
نمک, زرچوبه, فلفل سیاه, ریحان خشک شده, پودر سیر, پودر زنجبیل به مقدار دلخواه میتوانید اضافه کنید
آب: 1.3 (یک/ سوم) لیوان
نکته: برای ترد و پفکی شدن فلافل میتوانید از یک قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه کنید
طرز تهیه فلافل با نخود پخته و سیب زمینی آبپز
در مرحله اول, ابتدا نخود ها را 24 ساعت خیس کنید, سپس با چرخ گوشت, یکبار چرخ کنید, تا نخودها نرم شوند.
در مرحله دوم, پیاز, سیر, سیب زمینی را به نخود ها اضافه کرده و دوباره برای بار دوم همه مواد را چرخ کنید تا مواد یکدست, تهیه شود.
در مرحله سوم, جعفری را به مواد فلافل اضافه کنید و برای بار سوم چرخ کنید, سپس همه مواد را دورن ظرفی ریخته و ادویه مخصوص فلافل که شامل (نمک, زرچوبه, فلفل سیاه, ریحان خشک شده, پودر سیر, پودر زنجبیل) است را اضافه کرده در انتها آب را کم کم اضافه کنید و مواد ساندویچ فلافل را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شود.
یک تابه بر روی شعله متوسط گاز قرار دهید و روغن بریزید, توجه کنید که روغن تابه را پر کنید زیرا اینکار باعث میشود فلافل به خوبی درون روغن سرخ شده و پف کند و ترد شود, سپس فلافل ها را به هر شکلی که دوست دارید حالت دهید و در روغن با حرارت متوسط سرخ کنید.
برای اینکه فلافل هام خمیر نشه چیکار کنم؟