دسر فرنی بستنی زعفرانی بسیار خوشمزه

فرنی زعفرانی با بستنی خوشمزه

فهرست مطالب

 

فرنی بستنی زعفرانی یک نوع دسر خوشمزه و پرطرفدار است که در اکثر مهمانی ها و مجالس از این دسر خوشمزه تهیه میشود همچنین برای بچه ها یکی از دسرهای محبوب و با ارزش غذایی می باشد.

مواد اولیه دسر فرنی بستنی

شیر:   ۲ لیوان

شکر:   5 تا 6 قاشق غذاخوری

آرد برنج:    ۱ قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت:    ۱ قاشق غذاخوری

گلاب:   ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

پودر هل:   1.2 (یک/دوم) قاشق چایخوری

خامه صبحانه:   ۱۰۰ گرم

زعفران غلیظ:   ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

بستنی وانیلی لیوانی:    ۱ عدد

 

طرز تهیه دسر فرنی بستنی زعفرانی مجلسی

برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا شکر, نشاسته, آرد برنج و شیر را با هم مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود, سپس روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به طور مداوم هم میزنیم تا غلیظ شود.

به مدت زمان ۶ تا ۷ دقیقه بعد از غلیظ شدن, به هم زدن ادامه میدهیم تا آرد برنج و نشاسته کمی بپزند و بوی خامی ندهد.

در این مرحله  پودر هل و گلاب و زعفران را اضافه میکنیم, سپس خامه را درون یک کاسه ریخته و از فرنی آماده مقداری با خامه ترکیب میکنیم تا خامه رقیق شود.

میتوانید شیرین بودن دسر فرنی را تست کنید, اگر کم شیرین بود مقداری شکر اضافه کنید, این به ذائقه و دلخواه شما است.

 

فرنی-بستنی-زعفرانی-مجلسی-خوشمزه

 

در مرحله بعد شعله گاز را خاموش میکنیم و خامه را اضافه کرده و هم میزنیم تا خامه به خوبی با مواد فرنی مخلوط شود, در انتها بستنی وانیلی را اضافه میکنیم و هم میزنیم.

از فرنی بستنی آماده شده درون کاسه های کوچک یا فنجان های کوچک میریزیم و با پودر پسته یا پودر گردو و نارگیل تزیین میکنیم.

نکته آشپزی فرنی بستنی

میتوانید خامه را از دستور تهیه فرنی حذف کنید, اما خامه باعث میشود تا در زمان سرد شدن روی سطح فرنی بستنی ترک نخورد.

اگر پس از جوش آمدن مواد, غلظت فرنی بستنی زیاد بود و به اصطلاح سفت بود, میتوانید مقداری شیر اضافه کنید, فرنی نباید سفت و یا خیلی شل باشد.

 

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا