عصاره سبزیجات خانگی و خوشمزه با طرز تهیه آسان
طرز تهیه عصاره سبزیجات
فهرست مطالب
عصاره سبزیجات به دلیل خواص سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مفید در تهیه بسیاری از انواع غذاها مخصوصا تهیه سوپ استفاده میشود و دبهبود بسیاری از بیماری ها از جمله سنگ مثانه, برونشیت, فشار خون, سرطان ها, درد مفاصل و ورم های روده موثر است.
مواد اولیه عصاره سبزیجات
هویج حلقهای خُرد شده: 4 عدد
پیاز ریز خُرد شده: 2 عدد
سیب زمینی حلقه ای خُرد شده: 1 عدد
کرفس خِرد شده: 2 ساقه
سیر کوبیده شده: 5 حبه
قارچ ورقه ای خُرد شده: 10 عدد
گوجه فرنگی خُرد شده: 2 عدد
جعفری: 10ساقه
فلفل سیاه پودرشده: به مقدار دلخواه
نمک: به مقدار دلخواه
طرز تهیه عصاره سبزیجات خانگی خوشمزه
برای تهیه این عصاره سبزیجات خوشمزه و پر خاصیت ابتدا, تمامی مواد لازم را درون قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید, بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید, سپس شعله را کم کنید تا مواد کاملا بپزد, تقریبا نزدیک به مدت زمان 30 دقیقه تا 1 ساعت زمان دهید تا سبزیجات کاملا پخته شود.
وقتی مواد عصاره سبزیجات کاملا پخته شد, قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود, سپس یک صافی مناسب روی یک کاسه بزرگ قراردهید و همه مواد عصاره را درون صافی ریخته تا آب از مواد جدا شود.
نکته: با یک قاشق بزرگ روی مواد فشاردهید تا آب سبزیجات کاملا خارج شود.