چطور سوپ مرغ خوشمزه و ساده درست کنیم؟

سوپ مرغ

فهرست مطالب

 

سوپ مرغ یکی از انواع سوپ های خوشمزه و پر خاصیت است که به عنوان پیش غذا  یا یک غذای کامل تهیه میشود, این غذا به دلیل خواص بسیاری که دارد و ارزش غذایی بالا این سوپ  مرغ خوشمزه در بهبود انواع بیماری ها از جمله سرماخوردگی و آنفولانزا به تقویت سیستم ایمنی بدن  کمک میکند .

مواد اولیه سوپ مرغ

سینه مرغ:  1 عدد

جو یا برنج:  1 قاشق غذاخوری

هویج:   1 عدد

پیاز:   1 عدد

آرد:   1.5(یک و نیم) قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه:   1 عدد

گشنیز و جعفری خُرد شده:   2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه:   به مقدار لازم

 

مراحل-طرز-تهیه-سوپ-مرغ

 

طرز تهیه سوپ مرغ ساده و خوشمزه

برای تهیه این سوپ مرغ خوشمزه ابتدا, سینه مرغ را با کمی نمک آبپز میکنیم, سپس آن را ریش ریش میکنیم و کنار میگذاریم.

در ظرفی دیگر پیاز را با کمی روغن تفت میدهیم سپس هویج را اضافه میکنیم و دوباره کمی تفت میدهیم, آرد را اضافه کرده و تفت میدهیم, جو یا برنج را اضافه کرده, ادویه ها نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم و هم میزنیم در انتها آب مرغ یا آب جوشیده را اضافه میکنیم تا مواد ترکیب شده با هم بپزند.

 

 

در انتها مرغ ریش شده و سبزی جعفری و گشنیز را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا دوباره به مدت ده الی پانزده دقیقه دیگر بپزد و به اصطلاح سوپ جا بیوفتد و غلیظ شود.

 

سوپ-مرغ-خوشمزه-رستورانی

 

قبل از سرو سوپ مرغ مقداری آبلیموی تازه درون سوپ مرغ میریزیم و سپس درون ظرفی برای سرو میریزیم.

نکته آشپزی سوپ مرغ ساده

برای این مقدار مواد لازم سوپ مرغ یک قابلمه متوسط نیاز است و تا نیمه آن را آب میریزیم, اگر در زمان پخت آب سوپ کم شد میتوانید مقداری آب اضافه کنید.

سوپ مرغ را با جو یا برنج به دلخواه خود میتوانید درست کنید و در طعم اصلی سوپ تفاوتی ایجاد نمیکند.

اگر میخواهید رنگ سوپ مرغ خانگی, قرمز رنگ شود میتوانید به دلخواه یک قاشق سر خالی رب گوجه فرنگی همراه با دیگر ادویه ها در زمان تفت مواد, به سوپ اضافه کنید.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا