سوپ قارچ و خامه خوشمزه و رستورانی

چطور سوپ قارچ و خامه درست کنیم؟

فهرست مطالب

 

سوپ قارچ  (mushroom soup)به دلیل وجود قارچ و خامه که در این سوپ استفاده میشود, بسیار خوش طعم و خوش عطر هست, همچنین یک سوپ غلیظ و خامه ای است که میتوانید به عنوان پیش غذا در کنار غذای اصلی سرو و نوش جان کنید.

مواد اولیه سوپ قارچ

قارچ:  400 گرم

کره:  2 قاشق غذاخوری

آرد:  2 قاشق غذاخوری

سیر رنده شده:  2 حبه

آب مرغ:    4 لیوان در صورت تمایل و برای خوشمزه تر شدن سوپ

آب جوشیده:    1 تا 1.5(یک لیتر و نیم) لیتر

خامه:   200 گرم

نمک و فلفل:   به دلخواه

سبزی جعفری:   3 قاشق غذاخوری

برای تزیین میتوانید از شوید تازه استفاده کنید

 

 

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه رستورانی 

برای تهیه این سوپ خوشمزه ابتدا, درون یک قابلمه کره را ذوب کنید, قارچ و سیر رنده شده را اضافه کنید و تا هنگامی که آب قارچ تمام شود تفت بدهید.

سپس آرد و نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت بدهید, هنگامی که به اصطلاح بوی آرد بلند شد, آب یا به دلخواه آب مرغ را اضافه کنید.

 

 

در این مرحله, هنگامی که سوپ به جوش آمد یک ملاقه از مواد سوپ قارچ را درون یک کاسه ریخته و با میکسر یا مخلوط کن پوره کرده و دوباره به بقیه مواد داخل قابلمه سوپ قارچ اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شود.

 

سوپ-قارچ-و-خامه-بدون-شیر

 

سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و خامه را با یک ملاقه از سوپ, ابتدا مخلوط کنید و به سوپ قارچ و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه و سوپ با هم مخلوط شود.

در انتها قابلمه را دوباره روی شعله گاز بگذارید, تا دوباره بجوشد و سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا سوپ غلیظ شود و قوام بیاید.

 

5/5 - (6 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا