متفاوت ترین طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ ساده خانگی خوشمزه

ساندویچ مرغ و قارچ برای مهمانی
ساندویچ مرغ و قارچ, یک وعده غذایی خوشمزه و سالم است که این ساندویچ خوشمزه را در میان وعده و عصرانه, همچنین برای کودکان و دانش آموزان به عنوان تغذیه مدرسه یا مهد کودک درست کرد, از ساندویچ ها معمولا در مراسم های مختلف و مهمانیهای خاص و دورهمی ها به دلیل طرز تیه ساده و زمان کم که برای آماده سازی دارد, تهیه و سرو میشود.
مواد اولیه ساندویچ مرغ و قارچ
- سینه مرغ ریش ریش شده : 1 پیمانه
- قارچ خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
- خیا شور: 1 پیمانه
- سس مایونز رژیمی: 1 قاشق غذاخوری
- نمک, فلفل, آویشن و پودر سیر : به مقدار دلخواه
- پیاز ریز شده: 1 عدد

طرز تهیه ساندویج مرغ و قارچ ساده خانگی
برای تهیه این ساندویچ مرغ با قارچ خوشمزه ابتدا, سینه مرغ را با آب و پیاز, سیر, زردچوبه و نمک و فلفل بپزید, سپس آن را ریش ریش کنید و درون ظرفی بریزید, پیاز ها را دورن تابه ای ریخته و تفت دهید تا سبک و نرم شود, سپس مرغ های پخته و ریش ریش شده را درون تابه ای بریزید و سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن مرغ ها, قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند, سپس به ترتیب خیار شور و سس مایونز را اضافه کنید و هم بزنید.
ادویه جات (نمک, فلفل, پودر آویشن, پودر سیر) را اضافه کنید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید, یک نان باگت بردارید و مواد را درون نان باگت قرار دهید, همچنین می توانید این ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه را با کاهو, خیارشور و گوجه سرو کنید.
نکات:
میتوانید از مرغ سوخاری به جای مرغ آبپز استفاده کنید
برای طعم متفاوت میتوانید کمی پنیر خامهای یا پنیر فتا هم به سس اضافه کنید
اگر از نان تست استفاده میکنید میتوانید ساندویچ را به صورت مثلثی برش بزنید
اضافه کردن مقداری فلفل قرمز تند به سس طعم ساندویچ را تند و جذاب میکند
سوالات متداول ؟
❓ برای ساندویچ مرغ و قارچ از چه نوع مرغی استفاده کنیم
سینه مرغ آبپز یا گریلشده انتخاب خوبیه چون بافت لطیفی داره و راحت ریشریش میشه
میتونی از باقیمونده مرغ پخته هم استفاده کنی تا سریعتر آماده شه
❓ چه نوع قارچی مناسب این ساندویچه
قارچ دکمهای سفید بهترین انتخابه چون سریع میپزه و طعم خوبی با مرغ ترکیب میکنه
اگه قارچ تازه باشه آب نمیندازه و ساندویچت رو شل نمیکنه
❓ چجوری ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزهتر میشه
اضافه کردن سس مخصوص مثل سس سیر یا ترکیب مایونز و خردل طعم رو خاصتر میکنه
پنیر ورقهای یا گودا هم طعم و ظاهر جذابی بهش میده
❓ نون مناسب برای این ساندویچ چیه
نون باگت یا نون سبوسدار با بافت نرم انتخاب خوبیه که موقع خوردن اذیت نکنه
میتونی نون تست رو هم داخل دستگاه پنینی یا توی ماهیتابه برشته کنی
❓ میشه این ساندویچ رو رژیمی درست کرد
اگه از مرغ گریلشده، سس کمچرب و نون سبوسدار استفاده کنی یه وعده رژیمی محسوب میشه
حتی میتونی پنیر رو هم حذف کنی یا از پنیر کمچرب بهره ببری
❓ چه موادی به این ساندویچ میشه اضافه کرد
فلفل دلمهای، ذرت، زیتون خردشده یا حتی اسفناج تازه طعم و ظاهرش رو خاصتر میکنن
اگه دنبال تنوعی، کمی پیاز کاراملی یا جعفری هم خیلی جواب میده
❓ چطور میشه این ساندویچ رو مثل رستورانیها درست کرد
بعد از بستن ساندویچ میتونی توی ساندویچساز یا ماهیتابه دو طرفش رو طلایی کنی
این کار هم طعم رو بهتر میکنه هم ظاهرش رو حرفهایتر نشون میده
هشتپا همراه سفره های گرم ایرانی