برگر مرغ سوخاری یک ساندویج خوشمزه و خانگی
همبرگر سوخاری مرغ
فهرست مطالب
برگر مرغ سوخاری (chicken burger) یک نوع ساندویج خانگی با روش پخت بازاری است که به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید و به عنوان یک وعده غذای کامل برای کودکان و دیگر اعضای خانواده همراهسیب زمینی سرخ شده یا سالاد سیب زمینی و انواع سس سرو کنید.
مواد لازم برگر مرغ سوخاری خانگی
سینه مرغ چرخکرده : 600 گرم
سیر: 2 حبه
مواد سوخاری برگر مرغ
تخم مرغ: 1 عدد
آب : 5 قاشق غذاخوری
شیر: 2 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: 1 لیوان سرخالی
کورن فلکس (برگه ذرت) پودر شده: 1 لیوان
آرد: 1.3 لیوان
نمک, فلفل سیاه: به دلخواه
کاهو و سس مایونز برای پر کردن ساندویچ
روغن برای سرخ کردن
نان باگت برای سرو
طرز تهیه ساندویچ خانگی همبرگر مرغ سوخاری
برای تهیه برگر مرغ سوخاری ابتدا, سینه مرغ و سیر را در غذاساز با هم میکس کنید یا با چرخگوشت, چرخ کنید.
در این مرحله, میکس سیر و مرغ را درون یک ظرف بریزید, سپس نمک, فلفل سیاه اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا تمامی مواد با هم ترکیب شده و مزه دار شوند.
مقداری آرد یا آب درون یک ظرف بریزید و دستتان را به آرد یا آب آغشته کنید, از مواد برگر مرغ به اندازه یک گلوله برداشته و با دست به بگر مواد شکل دهید.
در سه ظرف جداگانه, مخلوط آرد, نمک و فلفل درون ظرف اول, مخلوط تخم مرغ, شیر و آب, درون ظرف دوم, مخلوط آرد سوخاری و کورن فلکس پودر شده درون ظرف سوم میریزیم.
برگر مرغ را ابتدا در ظرف اول, سپس درون ظرف دوم قرار میدهیم و به ترکیب تخم مرغ آغشته شود, و در انتها درون ظرف سوم میغلتانیم تا با ترکیب آرد سوخاری آغشته شود.
در مرحله آخر یک تابه بر روی حرارت متوسط گاز قرار میدهیم و روغن میریزیم, برگرهای مرغ سوخاری را درون روغن قرار میدهیم تا کاملا دو طرف برگرها سرخ شود.
برگرها را از ماهیتابه خارج کرده و درون یک ظرف یا دستامل آشپزخانه قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
یک نان باگت را برش داده و دو طرف نان را سس مایونز میزنیم و چند برگ کاهو درون نان باگت میگذاریم و از برگرهای مرغ سوخاری درون نان باگت قرار میدهیم و سرو میکنیم.
میتوانید به دلخواه خیارشور و گوجه فرنگی و انواع سس قرمز, سس فرانسوی و غیره را اضافه کنید.