با طرز تهیه یک سوپ قارچ خوشمزه و رستورانی آشنا شوید

سوپ قارچ و خامه
فهرست مطالب
سوپ قارچ به دلیل وجود قارچ و خامه که در این سوپ استفاده میشود بسیار خوش طعم و خوش عطر هست همچنین یک سوپ غلیظ و خامه ای است که میتوانید به عنوان پیش غذا در کنار غذای اصلی سرو و نوش جان کنید.
مواد اولیه تهیه سوپ قارچ
قارچ 400 گرم
کره 2 قاشق غذاخوری
آرد 2 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 2 حبه
آب مرغ 4 لیوان در صورت تمایل و برای خوشمزه تر شدن سوپ
آب جوشیده 1 تا 1.5 لیتر
خامه 200 گرم
نمک و فلفل به دلخواه
سبزی جعفری 3 قاشق غذاخوری
برای تزیین میتوانید از شوید تازه استفاده کنید
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
برای تهیه این سوپ خوشمزه ابتدا, درون قابلمه ای کره را آب کنید, قارچ و سیر رنده شده را اضافه کنید و تا هنگامی که آب قارچ تمام شود تفت بدهید.
سپس آرد و نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت بدهید. هنگامی که به اصطلاح بوی آرد بلند شد , آب و آب مرغ را اضافه کنید.
هنگامی که سوپ به جوش آمد یک ملاقه از مواد سوپ قارچ را درون یک کاسه ریخته و با میکسر یا مخلوط کن پوره کرده و دوباره به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شود.
سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و خامه را با یک ملاقه از سوپ ابتدا مخلوط کنید و به سوپ قارچ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه و سوپ با هم مخلوط شود.
در انتها قابلمه را دوباره روی شعله گاز بگذارید, تا دوباره بجوشد و سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا سوپ غلیظ شود و قوام بیاید.