با طرز تهیه یک سوپ قارچ خوشمزه و رستورانی آشنا شوید

سوپ قارچ و خامه

فهرست مطالب

 

سوپ قارچ به دلیل وجود قارچ و خامه که در این سوپ استفاده میشود بسیار خوش طعم و خوش عطر هست همچنین یک سوپ غلیظ و خامه ای است که میتوانید به عنوان پیش غذا در کنار غذای اصلی سرو و نوش جان کنید.

 

مواد اولیه تهیه سوپ قارچ

 

قارچ  400 گرم

کره  2 قاشق غذاخوری

آرد  2 قاشق غذاخوری

سیر رنده شده  2 حبه

آب مرغ    4 لیوان در صورت تمایل و برای خوشمزه تر شدن سوپ

آب جوشیده    1 تا 1.5 لیتر

خامه   200 گرم

نمک و فلفل   به دلخواه

سبزی جعفری   3 قاشق غذاخوری

برای تزیین میتوانید از شوید تازه استفاده کنید

 

 

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه

 

برای تهیه این سوپ خوشمزه ابتدا, درون قابلمه ای کره را آب کنید, قارچ و سیر رنده شده را اضافه کنید و تا هنگامی که آب قارچ تمام شود تفت بدهید.

سپس آرد و نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت بدهید. هنگامی که به اصطلاح بوی آرد بلند شد , آب و آب مرغ را اضافه کنید.

 

 

هنگامی که سوپ به جوش آمد یک ملاقه از مواد سوپ قارچ را درون یک کاسه ریخته و با میکسر یا مخلوط کن پوره کرده و دوباره به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شود.

 

طرز-تهیه-سوپ-قارچ-و-خامه-رستورانی

 

سپس قابلمه  را از روی شعله بردارید و خامه را با یک ملاقه از سوپ ابتدا مخلوط کنید و به سوپ قارچ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه و سوپ با هم مخلوط شود.

در انتها قابلمه را دوباره روی شعله گاز بگذارید, تا دوباره بجوشد و سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا سوپ غلیظ شود و قوام بیاید.

 

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا