چطور یک شنیسل مرغ ساده و خوشمزه درست کنیم؟

ساده ترین شنیسل مرغ چرخکرده

شنیسل مرغ یک غذای خوشمزه که ماده غذایی و اصلی آن مرغ می باشد و به راحتی در چند مرحله ساده میتوانید این غذای فوری را تهیه و میل کنید, شنیسل مرغ را با سینه مرغ درست میکنند, ابتدا سینه مرغ را از وسط به دو تکه تقسیم کرده و با گوشتکوب یا پشت کارد آشپزخانه, بر روی آن میکوبند تا کمی پهن شود و بافت نازک و نرم داشته باشد.

مواد اولیه شنیسل مرغ ساده

  • سینه مرغ بدون استخوان:  2 تکه
  • آرد سوخاری:  1 لیوان
  • آرد سفید:  1 لیوان
  • تخم مرغ:  2 عدد
  • پیاز:  1 عدد
  • آبلیمو:  2 قاشق غذاخوری
  • نمک, پودر سیر و فلفل:  به مقدار دلخواه

چه نوع پودر سوخاری برای شنیسل مرغ مناسب است؟

پودر سوخاری نرم یا پودر سوخاری مخصوص شنیسل بهترین انتخاب برای تهیه شنیسل مرغ هستش پودر سوخاری تون رو میتونید ترد و درشت نیز استفاده کنید.

طرز تهیه شنیسل مرغ  با آرد سوخاری

برای تهیه این شنیسل خانگی با مرغ ابتدا, سینه مرغ را به صورت افقی برش بزنید و بعد بین دو تا کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب یا پشت کارد آشپزخانه کمی به آرامی بکوبید تا نازک و یکدست شود.

اکنون با پیاز خرد شده, آبلیمو, نمک, فلفل و پودر سیر, سینه مرغ را طعم دار کنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید, در ظرفی دیگر کمی آرد سفید و درظرفی دیگر پودر سوخاری بریزید. اکنون فیله های طعم دار شده را به ترتیب در آرد سفید قرار دهید تا کاملا با آرد آغشته شود.

شنیسل-مرغ-به-روش-ساده

سپس درون تخم مرغ قرار دهید تا با تخم مرغ آغشته شود, در مرحله سوم داخل ظرف پودر سوخاری قرار دهید و کاملا با پودر سوخاری آغشته شود.

درانتها شنیسل مرغ آماده را درون تابه ای سرخ کنید, ابتدا یک طرف شنیسل را سرخ کنید و چند دقیقه صبر کنید سپس طرف دیگر شنیسل مرغ را سرخ کرده و درون ظرفی قرار دهید و با سبزیجات تزیین کنید.


سوالات متداول درباره شنیسل مرغ ساده و خوشمزه

۱. برای شنیسل از چه قسمت مرغ استفاده کنیم؟

سینه مرغ بدون استخوان و پوست بهترین گزینه‌ست چون بافت نرم و پخت یکنواختی داره.
اگه نازک برش بخوره، راحت‌تر مغزپخت می‌شه.

۲. چطوری شنیسل خشک نشه؟

مرغ رو خیلی نازک نکن و حتماً قبل از سرخ کردن توی تخم‌مرغ و آرد سوخاری بخوابون.
آتش زیاد هم باعث خشک شدنش می‌شه، حرارت متوسط بهتره.

۳. چه ادویه‌هایی به شنیسل طعم بهتری می‌ده؟

نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و کمی پاپریکا طعم دلچسبی بهش می‌ده.
می‌تونی با کمی آویشن یا ادویه دلخواه خودت هم تنوع بدی.

۴. آرد سوخاری معمولی بهتره یا پودر پانکو؟

پانکو پف‌دارتر و تُردتره، ولی آرد سوخاری معمولی هم خوب جواب می‌ده.
بستگی به بافت دلخواهت داره، هر دو انتخاب مناسبی‌ان.

۵. چی با شنیسل خوب سرو می‌شه؟

پوره سیب‌زمینی، سالاد فصل یا سس سیر انتخاب‌های خوبی‌ان.
نان تست یا برنج ساده هم ترکیب خوشمزه‌ای می‌سازن.


درباره سایت آشپزی هشت پا
هشت پا فقط یه سایت نیست یه دوست خوش‌ذوقه توی آشپزخونه‌ات
با دستورهای ساده و صمیمی‌ همیشه یه طعم تازه توی آستینش داره :))

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا