طرز تهیه مربای هویج رنده شده بسیار خوشمزه و خانگی

مربای هویج رنده شده
فهرست مطالب
مربای هویج یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که در هر فصلی میتوان آن را تهیه کرد و بسیار خوشمزه است همچنین دارای خواص بسیاری است, هویج را صورت نگینی ریز خرد شده یا هویج رنده شده برای تهیه مربا استفاده میتوان استفاده کرد.
از هویج پوره شده برای تهیه مارمالاد هویج استفاده میشود که مشابه مربا هویج هست فقط غلظت و بافت نرم و یکدست دارد که برای انواع کیک و شیرینی از مارمالاد استفاده میشود.
مواداولیه مربای هویج
هویج نیم کیلو گرم
شکر 3 لیوان
زعفران 2 تا 3 قاشق غذاخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای هویج رنده شده
برای تهیه این مربا هویج خوشمزه ابتدا هویج ها را شسته و پوست آنها را میگیریم, سپس با رنده درشت آنها را رنده میکنیم.
در مرحله بعد هویج رنده شده درون قابلمه میریزیم و آب را اضافه میکنیم, سپس شکر و هل را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا با حرارت متوسط بجوشد, به مدت 30 دقیقه صبر مکنیم تا هویج کمی نرم شود و شکر در آب حل شود, سپس شعله را کم میکنیم.
برای بهتر شدن مربای هویج با کفگیر کف روی مربا را میگیریم, سپس زعفران را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا 20 دقیقه دیگر با شعله کم بجوشد تا آب مربا هویج کم شده و به اصلاح کمی غلیظ شود.
در انتها گلاب را اضافه کرده و 15 دقیقه دیگر زمان میدهیم تا مربا کاملا پخته و غلیظ شود, سپس آبلیمو را اضافه میکنیم و 5 دقیقه دیگر زیر شعله گاز را خاموش کرده و بگذارید تا مربا هویج خنک شود.
نکته های آشپزی مربای هویج
مدت زمان پخت مربای خوشمزه 1 ساعت تا 1.30 دقیقه است اما اگر میخواهید مربای هویج غلیظ تر شود میتوانید با حرارت کم مدت زمان بیشتری روی شعله قرار دهید تا بعد از خنک شدن به غلظت دلخواه برشد.
برای اینکه مربا هویج رنده شده شکرک نزند اجازه دهید با حرارت کم بپزد و حتما آبلیمو اضافه کنید.
هویج بعد از پخت رنگ و عطر خوبی دارد بنابراین همان میزان زعفران که در دستور تهیه این مربای هویج است کافی میباشد.
cool