چگونه پیتزا مخلوط خانگی به روش بازاری درست کنیم؟

پیتزا مخلوط

فهرست مطالب

 

پیتزا مخلوط یکی از انواع پیتزا و غذاهای خوشمزه و سریع است که طرفداران بسیاری در کل جهان دارد و در اکثر رستوران ها و فست فود فروشی ها تهیه و سرو میشود.

مواد لازم پیتزا مخلوط

 

ژامبون گوشت یا مرغ به دلخواه   5 تا 8 ورق

هاتداگ  1 عدد

قارچ 10 عدد

پنیر پیتزا رنده شده یک بسته متوسط

زیتون   5 تا 10 عدد

فلفل دلمه سبز یک عدد

سس گوجه فرنگی

نمک و فلفل به دلخواه

 

طرز تهیه پیتزا ی مخلوط

 

برای تهیه این پیتزا مخلوط خانگی خوشمزه ابتدا, فر را با دمای 185 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم میکنیم تا مواد پیتزا را آماده کنیم.

فلفل دلمه ای راشسته و به صورتی نگینی خرد میکنیم و درون یک ظرف میریزیم, ژامبون گوشت یا مرغ را به صورت  مکعبی خرد میکنیم, هات داگ را از وسط به دو قیمت تقسیم کرده و به صورت مکعبی خرد میکنیمیا میتوانید به صورت دایره ای برش دهید.

زیتون ها را به صورت دایره ای خرد میکنیم, قارچ را کاملا شسته و پوست آن را میگیریم تا سیاهی روی قارچ پاک شود سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد میکنیم.

نکته: میتوانید به دلخواه ابتدا همه مواد به ترتیب درون یک ماهیتابه با روغن کم تفت دهید یا به صورت خام درون فر پخته شوند.

یک خمیر پیتزا آماده کنید میتوانید خمیر پیتزا آماده تهیه کنید یا خمیر پیتزا را خودتان در خانه درست کنید, (آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا) سپس بر روی خمیر یک الی 3  قاشق سس گوجه فرنگی میریزیم و با پشت قاشق سس را بر روی خمیر پخش میکنیم.

سپس مقداری از پیتزا بر روی سس گوجه فرنگی میریزیم و ژامبون و هات داگ را بر روی پنیر پیتزا پخش میکنیم تا تمام سطح خمیر را بپوشاند, سپس قارچ ها را  بر روی خمیر پخش میکنیم, فلفل دلمه ای را اضافه میکنیم و کاملا بر روی بقیه مواد پخش میکنیم.

 

 

در مرحله آخر زیتون ریز شده را بر روی سطح مواد پخش میکنیم و یک لایه پنیر پیتزا بر روی مواد اضافه میکنیم به اندازه ای که سطح خمیر با مواد را بپوشاند.

پیتزا مخلوط را درون فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم تا پخته شوند, سپس برای طلایی شدن سطح پیتزای مخلوط میتوانید گریل فر را روشن کنید و به مدت 2 دقیقه در گریل قرار دهید.

بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی حرارت پیتزا گرفته شود سپس با یک چاقو تیز آن را به تعداد دلخواه برش بزنید و بر روی پیتزا فلفل و نمک  و سس گوجه فرنگی ساده یا تند به دلخواه بزنید .

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا