کیک شیر داغ خانگی و خوشمزه با روش پخت آسان

کیک شیر داغ بسیار خوشمزه

فهرست مطالب

 

کیک شیر داغ از خوشمزه ترین کیک های خانگی می باشد که  این کیک با شیر داغ و کره تهیه میشود و بافت اسفنجی و طعم خوشمزه ای دارد, از این کیک در مراسمات مختلف و دورهمی ها و مهمانی ها به عنوان کیک عصرانه همراه با چای یا قهوه سرو میشود.

مواد اولیه کیک شیرداغ

تخم مرغ:   4 عدد

شکر:    یک پیمانه (1) و یک چهارم (1.4) پیمانه

شیر:   1 پیمانه

کره:    100 گرم

آرد سفید قنادی:   2 پیمانه و یک چهارم (1.4) پیمانه

وانیل:   یک چهارم (1.4) قاشق چایخوری

پودر هل:   یک چهارم (1.4) قاشق چایخوری

بکینگ پودر:   2 قاشق چایخوری

نمک:   یک چهارم (1.4) قاشق چایخوری

 

 

خوشمزه ترین طرز تهیه کیک شیر داغ با کره

برای تهیه کیک شیرداغ با بافت اسفنجی, ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و وانیل, شکر و پودر هل را اضافه و با همزن برقی خوب هم بزنید تا سفید رنگ و پف دار شود.

داخل یک قابلمه ی کوچک یا شیرجوش, شیر و کره را بریزید و روی حرارت قرار دهید, تا شیر داغ و کره ذوب شود, سپس آنها را کم کم به مواد کیک اضافه کنید و با دور تند همزن, خوب هم بزنید.

 

بهتریطرز-تهیه-کیک-شیر-داغ-خوشمزه

 

در همین زمان آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و دو بار الک کنید, در سه مرحله آرد را به مواد کیک شیرداغ داخل ظرف اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

 

 

قالبی به قطر 23 یا 24 سانتی متر انتخاب کرده و با کره کف قالب را چرب کنید, اکنون مواد کیک با شیر داغ را درون قالب ریخته و دو یا سه بار آروم روی میز بزنید تا مواد در قالب کیک هواگیری شوند.

 

مراحل-تهیه-کیک-شیر-داغ-خانگی-و-ساده

 

قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت 40 تا 45 دقیقه در دمای 180 درجه قرار دهید, برای اطمینان از پخت کیک یک سیخ چوبی درون کیک فرو کنید, اگر از مواد کیک شیر داغ به آن نچسبید کیک پخته است.

برای فرهای برقی یا توستر ها دما را روی 170 درجه بگذارید, در اواخر پخت فر را روی قسمت گریل بگذارید تا روی کیک طلایی شود.

 

4.7/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا