چگونه یک کیک پرتقالی ساده و خوشمزه با میوه پرتقال درست کنیم؟

کیک خانگی خوشمزه و ساده با پرتقال

فهرست مطالب

 

کیک پرتقالی یکی از انواع کیک خوشمزه خانگی و با میوه پرتقال تهیه میشود و عطر و طعم بسیار خوبی دارد, از این کیک خوشمزه در میان وعده و یا در دورهمی ها همچنین برای کودکان و دانش آموزان به عنوان تغذیه در مدرسه درست میشود .

مواد لازم کیک پرتقالی

تخم مرغ:   4  عدد

شکر:   1 لیوان

آرد قنادی:   2  لیوان

آب پرتقال طبیعی:   1 لیوان

روغن مایع:   1.2 (یک/دوم) لیوان

بکینگ پودر:   2 قاشق چای خوری

وانیل:    نوک قاشق چای خوری

رنده پوست پرتقال:    1 عدد

 

کیک-پرتقالی-با پف زیاد

 

طرز تهیه کیک پرتقالی ساده و خوشمزه

در ابتدا تخم مرغ, شکر و وانیل را درون ظرفی گود بریزید و به مدت زمان 7 دقیقه با دورتند همزن, هم بزنید تا یک مایع کرم رنگ شود و کشدار شود.

در این مرحله روغن را به مواد کیک پرتقالی اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند, سپس آب پرتقال تازه و رنده پوست پرتقال را به مواد کیک اضافه کرده و دوباره به مدت زمان 30 ثانیه هم میزنیم.

مخلوط آرد و بکینگ پودر را 3 مرتبه الک کنید و کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و با لیسک آروم و دورانی هم بزنید.

یک قالب از قبل آماده کنید و کف قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی کف قالب پهن کنید, مایه کیک پرتقالی را درون قالب ریخته و چندبار به سطح سفت مثل میز کار کوبیده تا سطح کیک یکنواخت شود و حباب های درون کیک از بین برود و کیک یکدست با بافت منسجم و پنبه ای بعد از پخت داشته باشیم.

 

 

فر را از قبل در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت زمان 15 دقیقه گرم میکنیم, سپس قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت زمان 55 دقیقه قرار دهید.

نکته کیک پزی کیک پرتقال

برای کیفیت و طعم بهتر کیک پرتقال, از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید, می توانید از آب نارنگی نیز استفاده کنید.

 

4.3/5 - (11 امتیاز)

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا