چگونه یک کیک پرتقالی ساده و خوشمزه با میوه پرتقال درست کنیم؟

کیک خانگی خوشمزه و ساده با پرتقال
فهرست مطالب
کیک پرتقالی یکی از انواع کیک خانگی خوشمزه و با میوه پرتقال تهیه میشود و عطر و طعم بسیار خوبی دارد, از این کیک خوشمزه در میان وعده و یا در دورهمی ها همچنین برای کودکان و دانش آموزان به عنوان تغذیه در مدرسه درست میشود .
مواد لازم کیک پرتقالی
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 لیوان
آرد قنادی 2 لیوان
آب پرتقال طبیعی 1 لیوان
روغن مایع 1.2 لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
رنده پوست پرتقال 1 عدد
طرز تهیه کیک پرتقالی ساده و خوشمزه
در ابتدا تخم مرغ, شکر و وانیل را درون ظرفی گود بریزید و 7 دقیقه با دورتند همزن, هم بزنید تا یک مایع کرم رنگ شود و کشدار شود.
در این مرحله روغن را به مواد کیک پرتقالی اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند, سپس آب پرتقال تازه و رنده پوست پرتقال را به مواد کیک اضافه کرده و دوباره به مدت 30 ثانیه هم میزنیم.
مخلوط آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید و کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و با لیسک آروم و دورانی هم بزنید.
یک قالب از قبل آماده کنید و کف قالب را روغن زده و کاغذ روغنی کف قالب پهن کنید, مایه کیک پرتقالی را درون قالب ریخته و چندبار به سطح سفت مثل میز کار کوبیده تا سطح کیک یکنواخت شود تا حباب های درون کیک از بین برود و کیک یکدست با بافت منسجم و پنبه ای بعد از پخت داشته باشیم.
فر را از قبل در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت زمان 15 دقیقه گرم میکنیم سپس قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت 55 دقیقه قرار دهید.
نکته کیک پزی کیک پرتقال
برای کیفیت و طعم بهتر کیک پرتقال, از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید, می توانید از آب نارنگی نیز استفاده کنید.
عالی و خوشمزه