طرز تهیه کیک شلیل برگردان با ماست یا شیر

کیک شلیل برگردان با دستور پخت مرحله ای

فهرست مطالب

 

کیک شلیل برگردان, از کیک های خانگی خوشمزه هست که با میوه شلیل (nectarine) تهیه میشود مخصوصا در فصل پاییز و فصل شلیل این کیک خوشمزه را بیشتر درست میکنند, میتوانید این کیک را در وعده عصرانه به همراه چای و قهوه میل کنید.

مواد اولیه کیک شلیل

آرد:   2 لیوان

شکر:  1 لیوان

ماست یا شیر:  نصف لیوان

روغن مایع:   2.3 (دو/سوم) لیوان

بیکینگ پودر:  2 قاشق مرباخوری

وانیل:  1 قاشق چایخوری

تخم مرغ:   3 عدد

برای لایه کف ظرف

شلیل:  3 عدد

شکر:  6 قاشق غذاخوری

عسل: 1 قاشق غذاخوری

کره:  30 گرم

 

مراحل-آموزش-کیک-شلیل-برگردان-خانگی

 

طرز تهیه کیک شلیل برگردان  با رویه کاراملی خوشمزه

برای تهیه ای کیک شلیل برگردان خوشمزه در ابتدا یک قالب 20 سانتی متری انتخاب میکنیم, انتخاب قالب به سلیقه خودتان هست در این دستور تهیه از قالب 20 سانتی متری استفاده شده است.

کف قالب را با کمی روغن  چرب میکنیم و درون قالب, کاغذ روغنی پهن میکنیم, میوه شلیل را به صورت ورقه ای خرد میکنیم و کنار میگذاریم.

در مرحله دوم, لایه کاراملی را درست میکنیم, ابتدا شکر, عسل را درون یک ظرف میریزیم و ظرف را بر روی شعله متوسط گاز قرار میدهیم و صبر میکنیم تا ذوب شود.

توجه کنید, با قاشق شکر را هم نزنید زیرا به قاشق میچسبد, ظرف را بچرخانید تا همه شکر یکسان ذوب شود و رنگ آن کاراملی شود.

در این مرحله کره را اضافه کرده و هم میزنیم, سپس کارامل آماده شده را سریع درون قالب میریزیم و قالب را میچرخانیم تا همه قسمت های قالب به طور یکسان کاراملی شود.

 

کیک-شلیل-برگردان-ساده

 

در مرحله سوم, شلیل هایی که از قبل خرد کرده ایم را درون قالب میچینیم و کنار میگذاریم.

مرحله چهارم, در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها, شکر و وانیل را میریزیم و هم میزنیم تا حجم مواد کیک شلیل دوبرابر شود.

سپس روغن و ماست را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله پنجم, آرد و بیکینگ پوددر را سه بار الک میکنیم و کم کم به مواد کیک اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با هم ترکیب شوند و مایع یکدست تهیه شود.

مایع کیک شلیل برگردان را به آرامی درون قالب بر روی شلیل ها میریزیم و قالب را  1 تا 2 مرتبه بر روی سطحی میزنیم تا یکدست شود.

قالب را درون فر که از قبل گرم کرده ایم قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا در دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت زمان  50 تا 60 دقیقه بپزد, قبل از خارج کردن از فر با یک خلال دندان یا چاقو تست کنید اگر پخته بود کیک شما آماده است.

قالب را از فر خارج کرده و درون یک ظرف برگردانید و با میوه شلیل تزیین کنید.

 

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا