خوشمزه ترین کیک سیب روسی خانگی

کیک سیب روسی خانگی به روش قنادی

فهرست مطالب

 

کیک سیب روسی و طرز تهیه این کیک خوشمزه به آسانی و در چند مرحله درست میشود, این کیک طعم و عطر بسیار خوبی دارد و دستور پخت این کیک از کشور روسیه است و ماده اصلی تهیه این کیک, سیب است که سرشار از خاصیت و ارزش غذایی است.

مواد اولیه کیک سیب روسی

تخم مرغ:   2 عدد

شکر:   80 گرم

شیر:    125 گرم

کره:    30 گرم

آرد:    180 گرم

وانیل:   نصف قاشق مرباخوری

بکینگ پودر:    1 قاشق مرباخوری

سیب:     2 عدد

پرک بادام:    به مقدار دلخواه

 

کیک-سیب-روسی-با-سیب-ورقه-ای

طرز تهیه متفاوت کیک سیب روسی خوشمزه

دو عدد تخم مرغ, وانیل, شکر را درون ظرفی میریزیم و با همزن دستی یا همزن برقی به مدت زمان چهار دقیقه هم میزنیم تا مخلوط شوند.

کره آب شده را با همزن به مدت زمان یک دقیقه هم میزنیم, سپس شیر را اضافه میکنیم و هم میزنیم, آرد و بکینگ پودر را ابتدا با هم ترکیب میکنیم, سپس 2 بار الک میکنیم و کم کم به بقیه مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با هم مخلوط شوند و مایع کیک سیب روسی یکدست شود.

یک قالب کیک از قبل چرب کرده و کف آن میتوانید کاغذ روغنی پهن کنید, فر را از قبل در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم میکنیم, مایع کیک سیب را درون قالب میریزیم.

 

 

دو عدد سیب را برش های نازک ورقه ای میکنیم و در کنار هم دور تا دور قالب روی مواد کیک میچینیم و روی کیک یک قاشق از شکر میریزیم و داخل فر در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت زمان 40 دقیقه میپزیم, سپس از درون فر خارج کرده و میگذاریم تا خنک شود.

برای تزیین میتوانید بر روی کیک سیب روسی با دارچین و پودر قند الک کنیم.

 

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا