چگونه یک کیک شکلاتی ساده و فوری درست کنیم؟

کیک شکلاتی ساده با پودر کاکائو

فهرست مطالب

 

کیک شکلاتی ساده یکی از انواع کیک های خوشمزه و خانگی است که میتوانید به عنوان عصرانه در میان وعده همچنین به عنوان کیک صبحانه با شیر برای تغذیه کودکان و در دورهمی ها و مهمانی این کیک خانگی خوشمزه بسیار محبوب و پرطرف دار است.

مواد اولیه کیک شکلاتی

عدد تخم مرغ:   3 عدد

شکر:     1 لیوان (از یک لیوان یک بند انگشت کمتر)

شیر:   1 لیوان  (200 میلی لیتر)

روغن مایع:   1 فنجان (125 میلی لیتر)

بیکینگ پودر:   1 قاشق چایخوری

وانیل:     1.2 (یک/دوم) قاشق چایخوری

آرد:  1 پیمانه

پودر کاکائو:  3 قاشق غذاخوری

برای گاناش

شکلات تلخ:  40 گرم

شکلات شیری:   80 گرم

خامه صبحانه:    100 گرم

 

مراحل-آموزش-کیک-شکلاتی-با سس-شکلاتی

 

طرز تهیه کیک شکلاتی اسفنجی

برای تهیه این کیک شکلاتی ساده و خوشمزه ابتدا, زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده  و با شکر در کاسه بریزید و با همزن بزنید تا سفید و یکدست شود, سفیده تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تا خامه ای شکل شود .

روغن, شیر, وانیل, بیکینگ پودر و آرد را ابتدا  2 الی 3 بار الک کنید, اینکار باعث میشود تا کیک بافت نرم و اسفنجی داشته باشد.

سپس پودر کاکائو را اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا تمامی مواد با هم مخلوط شود, سفیده تخم مرغ در این مرحله به بقیه مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم به آرامی تا مخلوط شود.

 

 

فر را از قبل در دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت زمان 15 دقیقه گرم میکنیم, یک قالب به دلخواه آماده میکنیم و کف قالب را چرب میکنیم یا میتوانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.

مواد کیک شکلاتی را داخل  قالب میریزیم و یک تکان میدهیم تا حباب داخل کیک از بین برود, سپس داخل فر به مدت زمان 45 دقیقه در دمای 165درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا پخته شود.

قبل از خارج کردن کیک از داخل فر با یک خلال دندان یا چاقو, درون کیک تست کنید, اگر مواد کیک به آنها نچسبید کیک شما آماده است, از فر خارج کرده و اجازه میدهیم کمی خنک شود سپس از قالب خارج میکنیم.

 

کیک-شکلاتی-ساده

 

برای تهیه گاناش کیک شکلاتی ساده

یک قابلمه کوچک بر روی شعله با حرارت کم روی گاز قرار میدهیم سپس خامه را درون قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم تا خامه داغ شود, سپس شکلات شیری را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا درون خامه حل شود, سپس شکلات تلخ را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.

در انتها شعله گاز را خاموش میکنیم, کیک را درون یک ظرف قرار میدهیم و از مواد گاناش یا سس شکلاتی غلیظ بر روی کیک  میریزیم.

 

5/5 - (6 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا