کیک هویچ و گردو خانگی خوشمزه با دارچین

چگونه کیک هویج و گردو با دارچین درست کنیم؟

فهرست مطالب

 

کیک هویج  و گردو یکی از انواع کیک های خانگی خوشمزه و سالم هست که در تمامی فصل های سال و با هویج و گردو دو ماده غذایی پر خاصیت درست میشود و به دلیل داشتن دارچین عطر و طعم خوبی دارد.

 مواد اولیه کیک هویج و گردو

تخم مرغ:  3 عدد

شکر:  325 گرم

آرد:   350 گرم

روغن مایع:   250 گرم

گردوی خرد شده:   150گرم

هویج رنده شده:   2 لیوان

بکینگ پودر:   1 قاشق چایخوری

وانیل:   نصف قاشق چایخوری

دارچین:    1.2 (یک/دوم) قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه کیک هویج و گردو کافی شاپی با عطر دارچین

1. تخم مرغ و شکر (در صورت تمایل شکر قهوه ای) را با دورتند همزن برقی خوب هم میزنیم تا کرمی رنگ و خامه ای شود, سپس روغن را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا یکدست شود.

2. دارچین, بکینگ پود, آرد و وانیل را با هم مخلوط  2 تا 3 مرتبه الک کنید تا کیفیت مواد کیک بهتر شود و بافت اسفنجی پیدا کند.

 

آموزش-کیک-هویج-و-گردو-با-پف-زیاد

 

3. مخلوط آرد را به آرامی به بقیه مواد کیک اضافه کرده و آهسته هم میزنیم تا با هم به خوبی مخلوط شوند, سپس هویج رنده شده, همراه با گردوی خرد شده را به بقیه مواد کیک هویج و گردو با دارچین اضافه میکنیم و دوباره آرام هم می زنیم تا یکدست شود.

فر را از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت زمان 15 دقیقه گرم میکنیم, سپس قالب کیک را چرب و آرد پاشی میکنیم, میتوانید از کاغذ روغنی یا کاغذ شیرینی پزی هم استفاده کنید.

 

 

4. مواد کیک را درون قالب ریخته و درون فر به مدت زمان 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

5. قبل از بیرون آوردن از فر ابتدا با یک خلال دندان یا چاقو درون کیک فرو میبریم اگر مواد به آنها نچسبید کیک شما آماده هست.

6. برای طلایی شدن روی کیک یتوانید به مدت سه دقیقه در داخل فر و با شعله گریل داخل فر قرار دهید.

 

5/5 - (6 امتیاز)

یک دیدگاه

  1. من بیشتر پاییز این کیک درست میکنم برای تزیین هم خامه فرم گرفته میزنم خیلی خوشمزه هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا