آموزش طرز تهیه شیرینی کاک کرمانشاه

چگونه کاک کرمانشاهی درست کنیم؟

فهرست مطالب

 

کاک کرمانشاه از شیرینی های خشک و خوشمزه ایرانی میشود که از شهر کرمانشاه است که به سادگی میتوانید این شیرینی خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

مواد اولیه کاک کرمانشاهی

خمیر یوفکا:   ۱ بسته

پودر قند:    ۲۰۰ گرم

کره ذوب شده:   ۱۰۰ گرم

پودر هل و دارچین:    ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای رومال شیرینی کاک

زرده تخم مرغ:   ۱ عدد

وانیل:   1 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه شیرینی کاک کرمانشاه با خمیر یوفکا

1.برای تهیه این کاک خوشمزه و متفاوت, ابتدا خمیر یوفکا را پهن کنید و بر روی خمیر کره ی ذوب شده بمالید, سپس بر روی خمیر کاک پودر قند الک کنید.

2.دو لایه اول را به همین ترتیب ادامه دهید, لایه سوم را دوباره کره بمالید و در وسط خمیر یوفکا پودر قند, هل و دارچین بپاشید.

 

شیرینی-کاک-کرمانشاهی

 

3.در انتها خمیر یوفکا را رول کنید و به اندازه ی دلخواه برش بزنید, زرده ی تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و بر روی خمیر آماده کاک کرمانشاهی بمالید و برای تزیین از پودر پسته یا پودر نارگیل استفاده کنید.

4.کاک را درون فر به مدت زمان ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا خوب پخته و ترد شود.

 

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا