دسر کلافوتی گیلاس یک دسر فرانسوی خوشمزه

دسر فرانسوی کلافوتی گیلاس

کلافوتی (clafoutis) گیلاس یک دسر فرانسوی بسیار خوشمزه, که مزه اصلی این دسر خوشمزه گیلاس می باشد که عطر و طعم خوبی به این دسر کلافوتی گیلاس میدهد, شما به راحتی میتوانید این دسر خوشمزه را در منزل تهیه و به عنوان عصرانه در کنار چای یا قهوه و یا انواع نوشیدنی های سرد, یا در مهمانی ها و دورهمی ها همراه با انواع غذا سرو کنید.

مواد اولیه دسر کلافوتی گیلاس

  • گیلاس:  200 گرم
  • تخم مرغ:  2 عدد
  • آرد:  1.2 لیوان (یک/دوم)
  • شیر:  1.2 لیوان (یک/دوم)
  • روغن مایع:  2 قاشق غذاخوری
  • وانیل:  نصف قاشق چای خوری
  • نمک:  یک پنس
  • کره:  برای کف قالب یک قاشق غذاخوری
  • شکر:  برای کف قالب 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر فرانسوی کلافوتی گیلاس

مرحله اول

هسته گیلاس ها را بگیرید, کف یک قالب را با کره خوب چرب کنید و شکر پاشی کنید بعد گیلاس ها را کف قالب بریزید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

تخم مرغ, وانیل و شکر را با همزن هم بزنید تا مایه ای کرم رنگ و کشدار شود, شیر و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید در حدی که مخلوط شوند, سپس نمک و آرد را الک کنید و به مواد اضافه کنید خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

آموزش-دسر-فرانسوی-کلافوتی-گیلاس

مرحله سوم

فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید, مواد کلافوتی گیلاس را از کناره های ظرف بر روی گیلاس ها ریخته و سپس قالب را درون فر که از قبل گرم شده است با درجه 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

مرحله چهارم

بعد از پخت دسر فرانسوی کلافوتی گیلاس آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود, سپس میتوانید کلافوتی را با پودر قند تزیین کنید.

سوالات متداول ؟

کلافوتی گیلاس چیه و اصالتش از کجاست؟

کلافوتی یه دسر فرانسوی قدیمیه که با گیلاس تازه و یه مایه شبیه کرپ یا پنکیک درست میشه توی فر پخته میشه و شبیه پای یا کیک نرم درمیاد

میشه به جای گیلاس از میوه دیگه‌ای استفاده کرد؟

اصلش با گیلاسه ولی میشه با آلو توت سیب یا زغال‌اخته هم درستش کرد اون موقع بهش فِلَوفی میگن نه کلافوتی

هسته گیلاس رو باید دربیاریم یا با هسته بپزیم؟

تو دستور سنتی با هسته می‌پزن چون میگن عطر خاصی میده ولی برای خوردن راحت‌تر معمولاً هسته رو درمیارن

مایه کلافوتی باید چه بافتی داشته باشه؟

باید روان و مثل مایه پنکیک باشه نه خیلی غلیظ نه خیلی رقیق بافتش بعد از پخت بین کیک و پودینگ درمیاد

آیا باید قالب رو چرب کنیم یا آردپاشی هم لازمه؟

کافیه قالب رو فقط چرب کنی چون مایه خیلی روانه و نیاز به آردپاشی نداره مگر اینکه بخوای مطمئن‌تر باشی

چقدر طول میکشه تا کلافوتی بپزه؟

معمولاً بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه طول می‌کشه تا تو فر پف کنه و طلایی شه وقتی خلال دندون تمیز دربیاد یعنی آماده‌ست

کلافوتی گیلاس رو سرد بخوریم یا گرم؟

گرم که باشه لطیف‌تره و طعمش بیشتر حس میشه ولی سرد هم خیلی خوشمزه‌ست مخصوصاً با یه اسکوپ بستنی وانیلی

کلافوتی با خامه یا بستنی سرو میشه؟

میشه با هر دو سرو کرد بستنی وانیلی یا خامه فرم‌گرفته شیرین شده طعمش رو چند برابر لذیذ می‌کنه


هشت پا مزه لحه های گرم شما :))

5/5 - (6 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا