چطور ترشی لوبیا سبز خوشمزه و خانگی درست کنیم؟
ترشی لوبیاسبز خانگی و خوشمزه
فهرست مطالب
ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب تهیه میشود و بیشتر در فصل پاییز و زمستان که هوا خنک و سرد است این ترشی تهیه و در کنار غذا و سر سفره ایرانی سرو میشود و بسیار خوشمزه است.
مواد اولیه ترشی لوبیا سبز
لوبیا سبز: 1 کیلو گرم
سیر: 10 حبه
نمک: 1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب: نصف پیمانه برای هر شیشه
طرز تهیه ترشی لوبیا سبز مجلسی با سرکه سیب
1. برای تهیه این ترشی خوشمزه ایرانی, ابتدا لوبیا سبز را بشویید, سر و دم لوبیاسبز را بگیرید, سپس 10 دقیقه داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید تا کمی نرم شود, سپس 10 دقیقه دیگر در آب یخ بگذارید, این کار موجب می شود تا لوبیا نرم و انعطاف پذیر شوند.
2. چند شیشه تمیز آماده کنید, لوبیا سبز را به صورت عمودی داخل شیشه ی مورد نظر خود قرار دهید و داخل هر شیشه سرکه, چند حبه سیر و نمک بریزید و شیشه را با آبجوش پر کنید و درب آنها را خوب ببندید, دو الی سه مرتبه شیشه را تکان دهید تا محتویات شیشه مخلوط شوند.
3. برای اینکه ترشی لوبیا سبز کپک نزند بهتر است روی شیشه را ابتدا یک نایلون قرار داده و سپس درب شیشه ها را محکم ببندید اینکار باعث میشود تا هوا وارد شیشه ترشی نشود, ترشی لوبیا سبز شما بعد از یک هفته نگه داری در جای خشک و خنک آماده است.