دستورالعمل ترشی پیاز قرمز سریع و ساده خانگی

ترشی پیاز قرمز خوشمزه و خانگی

فهرست مطالب

 

ترشی پیاز یکی از انواع ترشی های خانگی خوشمزه که در تمامی فصل ها میتوانید آن را تهیه کنید,  برای درست کردن این ترشی معمولا از پیاز بنفش یا قرمز کوچک استفاده میکنند که مخصوص ترشی پیاز هست, در این مقاله, دستورالعمل ترشی پیاز قرمز به سادگی و در کمتر از چند ساعت آماده سرو است.

مواد اولیه ترشی پیاز 

پیاز:   3 عدد

سرکه انگور یا سرکه سیب:   1.4 (یک/چهارم) لیوان

آب جوش:   به اندازه ای که شیشه ها پر شوند

نمک:   2 قاشق مرباخوری

شکر:  1 قاشق مرباخوری

دانه فلفل سیاه:    چند عدد به دلخواه

 

 

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز فوری

1. برای تهیه این ترشی پیاز خانگی خوشمزه ابتدا, پیازها را شسته و حلقه حلقه خرد میکنیم, شیشه ای مناسب انتخاب کنید و پیازها را داخل آن بریزید, سپس به ترتیب نمک, سرکه, شکر, فلفل سیاه را داخل شیشه میریزیم.

2. شیشه را با آبجوش پر میکنیم و سپس یک نایلون روی شیشه قرار داده و درب شیشه را خوب بسته, سپس دو الی سه مرتبه شیشه را تکان میدهیم تا تمامی مواد ترشی پیاز درون شیشه با هم مخلوط شوند.

3. حدود 6 ساعت بعد ترشی خوشمزه آماده خوردن است, این ترشی را در یخچال نگه داری کنید و تا دو هفته قابل نگه داری است.

 

5/5 - (6 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا