طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

کنسرو ذرت خانگی به روش ساده

فهرست مطالب

 

در این مقاله یاد میگیریم چطور یک کنسرو ذرت خانگی  (canned corn)درست کنیم, میتوانید از انواع ذرت ایرانی یا مکزیکی در تهیه این کنسرو استفاده کنید, از ذرت در انواع غذاهای مختلف و انواع پیتزا و ساندویج, غذاهای رژیمی, انواع سالاد و دیگر خوراکی ها و چاشنی ها از دانه و آرد و نشاسته ذرت به دلیل خواص سرشاری که دارد استفاده میشود.

ذرت درون آب جوشیده شده از قبل و نمک نگه داری میشود, به دلیل استفاده زیاد و فصل کوتاه تازگی این ماده غذایی خوشمزه آن را کنسروی میکنند تا بتوانند مدت طولانی تری از این ذرت خوشمزه داشته باشند.

مواد اولیه کنسرو ذرت

 

ذرت       3 عدد

نمک     1 قاشق چایخوری

شکر      1 قاشق چایخوری

آب جوش    به میزان کافی

شیشه تمیز

 

کنسرد-ذرت-شیرین-مکزیکی-ذرت-ایرانی

 

طرز تهیه کنسرو ذرت شیشه ای

 

ابتدا ذرت ها را با چاقو و سپس با دست خود جدا کنید

درون یک قابلمه متوسط, ذرت ها را بریزید, آب را به آن اضافه کرده و بگذارید تا بپزد.

بعد از اینکه دانه های ذرت پخته شد, در حالی که هنوز داغ هستند آنها را در شیشه ها بریزید.

به اندازه پر کردن شیشه ها, آب جوش آماده کنید, نمک, شکر را با آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید, شیشه های کنسرو ذرت را کمی تکان میدهیم تا ذرت ها درون شیشه جا به جا شود و هوا میان آنها گرفته شود.

سپس ترکیب آب جوش را  درون شیشه کنسروی ذرت ها میریزیم تا روی ذرتها را بپوشاند, در شیشه ها را محکم بسته و شیشه ها را وارونه میکنیم تا به مدت یک شب همانگونه بمانند.

پس از یک روز در جای خشک و خنک نگه داری کنید.

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا