چطور ترشی لوبیا سبز خوشمزه و خانگی درست کنیم؟

ترشی لوبیاسبز خانگی و خوشمزه

فهرست مطالب

 

ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب تهیه میشود و بیشتر در فصل پاییز و زمستان که هوا خنک و سرد است این ترشی تهیه و در کنار غذا و سر سفره ایرانی سرو میشود و بسیار خوشمزه است.

مواد اولیه ترشی لوبیا سبز

لوبیا سبز:   1 کیلو گرم

سیر:  10 حبه

نمک:   1 قاشق غذاخوری

سرکه سیب:  نصف پیمانه برای هر شیشه

 

 

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز مجلسی با سرکه سیب

1. برای تهیه این ترشی خوشمزه ایرانی, ابتدا لوبیا سبز را بشویید, سر و دم لوبیاسبز را بگیرید, سپس 10 دقیقه داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید تا کمی نرم شود, سپس 10 دقیقه دیگر در آب یخ بگذارید, این کار موجب می شود تا لوبیا نرم و انعطاف پذیر شوند.

2. چند شیشه تمیز آماده کنید, لوبیا سبز را به صورت عمودی داخل شیشه ی مورد نظر خود قرار دهید و داخل هر شیشه سرکه, چند حبه سیر و نمک بریزید و شیشه را با آبجوش پر کنید و درب آنها را خوب ببندید, دو الی سه مرتبه شیشه را تکان دهید تا محتویات شیشه مخلوط شوند.

 

ترشی-لوبیا-سبز-به-روش-بازاری

 

3. برای اینکه ترشی لوبیا سبز کپک نزند بهتر است روی شیشه را ابتدا یک نایلون قرار داده و سپس درب شیشه ها را محکم ببندید اینکار باعث میشود تا هوا وارد شیشه ترشی نشود, ترشی لوبیا سبز شما بعد از یک هفته نگه داری در جای خشک و خنک آماده است.

 

5/5 - (5 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا