طرز تهیه ترشی کلم قرمز خانگی

ترشی کلم قرمز با سرکه سفید

فهرست مطالب

 

ترشی کلم قرمز یکی از انواع ترشی های خوشمزه مناسب فصل پاییز و زمستان است که از این ترشی خوشمزه در کنار غذا سرو می شود یا از این ترشی برای تزیین ظرف غذا تهیه میشود, برای تهیه ترشی کلم قرمز از سرکه سفید استفاده میکنیم, همچنین از سرکه رنگی که از برگهای کلم قرمز درست میشود, برای تهیه انواع سس های رنگی استفاده میشود.

مواد اولیه ترشی کلم قرمز

کلم قرمز: 1 تا 2 عدد

آبلیمو تازه:  نصف فنجان

شکر: 1 قاشق غذاخوری

نمک:  1 قاشق غذاخوری

آب جوش:  1 لیوان

سرکه سفید:  به مقدار لازم

 

 

چگونه ترشی کلم قرمز درست کنیم؟

برای تهیه این ترشی کلم خوشمزه, در ابتدا کلم ها را نواری خرد کرده و بشویید, سپس به ترتیب نمک, شکر و آبلیمو را به کلم ها اضافه کنید و بگذارید خوب با هم مخلوط شوند.

بعد از 10 دقیقه استراحت دادن به موادترشی کلم قرمز, آنها را دورن شیشه مورد نظر خود بریزید, سپس به ترتیب آب و سرکه را اضافه کنید, تا اندازه ای آب و سرکه روی کلم قرمزها را بپوشاند.

درب ترشی کلم را محکم ببندید تا هوا وارد ظرف نشود, سپس شیشه را به مدت 2 روز در آشپزخانه بگذارید و بعد از این مدت شیشه ترشی کلم قرمز را یک هفته در یخچال قرار دهید, ترشی شما بعد از یک هفته حاضر است.

 

5/5 - (3 امتیاز)

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا