خوشمزه ترین سوسیس بندری به روش بازاری
سوسیس بندری به روش بازاری
فهرست مطالب
سوسیس بندری ساندویچ خوشمزه و پرطرفداری است که بیشتر مردم از این ساندویچ خوشمزه یکبار امتحان کرده اند, برای کسانی که به سوسیس و کالباس به طور کل به فست فود علاقه مند هستند این ساندویج با کالری 46 یک گزینه مناسب و خوشمزه است که به راحتی در منزل میتوانید تهیه کنید.
مواد اولیه سوسیس بندری خانگی
پیاز: ۲ تا ۳ عدد بزرگ
سوسیس کوکتل: 5 عدد
آب: 1 لیوان
روغن: به مقدار مورد نیاز
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1.2 (یک/دوم) قاشق چایخوری
نمک: 1.2 (یک/دوم) قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی, خیارشور, نان باگت, سس کچاب: به مقدار دلخواه
طرز تهیه ساندویچ سوسیس بندری تند و ساده
ابتدا سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد میکنیم, پیاز را به صورت نوارهای باریک یا خلال خرد میکنیم.
یک تابه بر روی شعله گاز قرار میدهیم و مقداری روغن درون تابه میریزیم و پیازها را درون روغن سرخ میکنیم, سپس سوسیس ها را درون تابه میریزیم و با پیاز سرخ میکنیم تا با پیاز طعمدار شود.
سوسیس و پیاز سرخ شده را درون یک ظرف میریزیم و کنار میگذاریم, دوباره درون تابه مقدار کمی روغن میریزیم و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم, زردچوبه, نمک, فلفل سیاه را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
توجه کنید که این ساندویج معمولا تند میباشد بنابراین به دلخواه میتوانید فلفل را کم یا زیاد کنید, در انتها یک لیوان آب را اضافه میکنیم و مایع سس را هم میزنیم تا سس کمی بپزد و چند غل بزند.
تابه سس ساندویج سوسیس بندری را از روی حرارت برمیداریم و اجازه می دهیم تا خنک شود, سپس سوسیس بندری و پیاز سرخ شده را به سس اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا سس به خوبی با سوسیس بندری مخلوط و طعمدار شود.
سوسیس بندری آماده را چند ساعت در یخچال قرار میدهیم, سپس با نان باگت, خیارشور, گوجه فرنگی, سس کچاپ تند یا ساده سرو میکنید.