طرز تهیه سالاد اندونزی به صورت مرحله ای

سالاد اندونزی

فهرست مطالب

 

سالاد اندونزی یک نوع سالاد خوشمزه با انواع سبزیجات تازه و دارای ارش غذایی بالا هست که دستور تهیه این سالاد مربوط به کشور اندونزی هست و میتوانید این سالاد خوشمزه و خانگی را به راحتی در منزل تهیه کنید و نوش جان کنید.

 

مواد لازم تهیه سالاد اندونزی

 

کلم سفید  1.2 کلم سفید

کلم بنفش   1.4 کلم بنفش

هویج   2 عدد

خیار شور   4 عدد

ذرت 1 پیمانه

نخود فرنگی   1.2 پیمانه

ژامبون یا سینه ی مرغ پخته شده و ریش شده   1 پیمانه

 

مواد-لازم-تهیه-سالاد-اندونزی

 

مواد لازم برای سس سالاد 

سس مایونز   3 قاشق غذاخوری

سس خردل   1 قاشق غذاخوری

ماست سفت   2 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش   به مقدار لازم

نمک و فلفل   به مقدار لازم

 

مواد-لازم-تهیه-سس-سالاد-اندونزی

 

طرز تهیه سالاد اندونزی

 

ابتدا کلم سفید و کلم بنفش هر دو را به صورت رشته ای نازک خرد کنید, سپس هویج را می پزیم و به صورت نگینی خرد میکنیم, خیار شور را به صورت ریز خرد میکنیم و همه مواد سالاد اندونزی را درون یک ظرف با هم مخلوط میکنیم.

در این مرحله, ذرت کنسروی یا آبپز شده و نخود فرنگی پخته شده و ژامبون یا سینه مرغ ریز شده را نیز اضافه میکنیم.

 

مراحل-طرز-تهیه-سالاد-اندونزی-خوشمزه

 

در ظرفی سس مایونز, سس خردل و ماست را اضافه کرده و با هم ترکیب کنید سپس آب لیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید.

 

 

مواد سس را به سالاد اندونزی اضافه کنید تا کاملا باهم یکدست شوند, ظرف سالاد را چند ساعت در یخچال بگذایدتا سالاد اندونزی طعمدار شود.

نکته ای که باید توجه کنید این است که لیمو ترش را بعد از مخلوط کردن سس ها اضافه کنید تا سس نبُرد.

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا