طرز تهیه کاچی ساده با آرد گندم بسیار خوشمزه

کاچی بسیار خوشمزه با فیلم آموزش  طرز تهیه کاچی

فهرست مطالب

 

کاچی یک دسر سنتی و بسیار خوشمزه هست که روش تهیه آسانی دارد و مشابه حلوا تهیه میشود با این تفاوت که میتوانید در کاچی انواع مغزهای خوراکی مثل مغز بادام یا گردو و یا چهار مغز را اضافه کنید و از حلوا کمی شل تر است.

از کاچی به دلیل اینکه انرژی زا است و به تقویت قوای جسمی و رفع کم خونی, کمک میکند, از کاچی بعد از زایمان, همچنین از کاچی بعد از عروسی, و برای بعد از پریودی, کاچی درست میکنند.

مواد لازم طرز تهیه کاچی

 

آرد گندم    3 قاشق غذاخووری سر پر

نبات     25 گرم

زرچوبه    یک قاشق چای خوری

زیره سبز و زیره سیاه   نصف قاشق مربا خوری

آب    5 لیوان

کره یا روغن حیوانی    40 گرم

زعفران, گلاب, هل    در صورت تمایل به اندازه دلخواه

بادام, گردو, فندق, پسته در صورت دلخواه    5 عدد از هرکدام و پودر شده

 

 

طرز تهیه کاچی با آرد گندم

ابتدا آب و نبات را بگذارید تا بجوشد, سپس قابلمه ای بردارید و روی شعله بگذارید وقتی گرم شد, حرارت را کم کنید و آرد را داخلش بریزید سپس تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

زردچوبه و زیره را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاچی با هم مخلوط شود, سپس آب را اضافه کرده و در صورت تمایل گلاب یا هل را اضافه  کرده و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

بعد از اضافه کردن آب  و هم زدن مداوم برای یکدست شدن مواد کاچی, کره را اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه روی حرارت بماند و دم بکشد و غلیظ شود اما سفت نشود.

 

 

اضافه کردن مغزیجات مثل پسته, بادام و گردو هم دلخواه میتوانید در انتها به کاچی اضافه کنید و سپس کاچی را درون ظرفی ریخته و تزیین کنید.

نکته

برای خانم های باردار و تازه زایمان کرده یا خانم هایی که پریود هستند زعفران خوب نیست زیرا باعث تشدید خونریزی می شود.

 

4.5/5 - (2 امتیاز)

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا