طرز تهیه کاچی ساده با آرد گندم بسیار خوشمزه

کاچی بسیار خوشمزه با فیلم آموزش طرز تهیه کاچی
فهرست مطالب
کاچی یک دسر سنتی و بسیار خوشمزه هست که روش تهیه آسانی دارد و مشابه حلوا تهیه میشود با این تفاوت که میتوانید در کاچی انواع مغزهای خوراکی مثل مغز بادام یا گردو و یا چهار مغز را اضافه کنید و از حلوا کمی شل تر است.
از کاچی به دلیل اینکه انرژی زا است و به تقویت قوای جسمی و رفع کم خونی, کمک میکند, از کاچی بعد از زایمان, همچنین از کاچی بعد از عروسی, و برای بعد از پریودی, کاچی درست میکنند.
مواد لازم طرز تهیه کاچی
آرد گندم 3 قاشق غذاخووری سر پر
نبات 25 گرم
زرچوبه یک قاشق چای خوری
زیره سبز و زیره سیاه نصف قاشق مربا خوری
آب 5 لیوان
کره یا روغن حیوانی 40 گرم
زعفران, گلاب, هل در صورت تمایل به اندازه دلخواه
بادام, گردو, فندق, پسته در صورت دلخواه 5 عدد از هرکدام و پودر شده
طرز تهیه کاچی با آرد گندم
ابتدا آب و نبات را بگذارید تا بجوشد, سپس قابلمه ای بردارید و روی شعله بگذارید وقتی گرم شد, حرارت را کم کنید و آرد را داخلش بریزید سپس تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
زردچوبه و زیره را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاچی با هم مخلوط شود, سپس آب را اضافه کرده و در صورت تمایل گلاب یا هل را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
بعد از اضافه کردن آب و هم زدن مداوم برای یکدست شدن مواد کاچی, کره را اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه روی حرارت بماند و دم بکشد و غلیظ شود اما سفت نشود.
اضافه کردن مغزیجات مثل پسته, بادام و گردو هم دلخواه میتوانید در انتها به کاچی اضافه کنید و سپس کاچی را درون ظرفی ریخته و تزیین کنید.
نکته
برای خانم های باردار و تازه زایمان کرده یا خانم هایی که پریود هستند زعفران خوب نیست زیرا باعث تشدید خونریزی می شود.
عالی بود