همبرگر مرغ و قارچ یک ساندویچ خوشمزه و طرز تهیه فوری

همبرگر مرغ و قارچ خانگی
فهرست مطالب
همبرگر یکی از خوشمزه ترین غذاهای سریع می باشد که در اکثر اغذیه فروشی ها و فست فود (fast food) تهیه میشود.
همبرگر را می توان با گوشت قرمز یا بوقلمون یا مرغ نیز تهیه کنید, در این مقاله طرز تهیه همبرگرخانگی با مرغ را برای شما قرار دادم اما شما میتوانید از هر نوع گوشت که دلخواه تان است به جای مرغ استفاده کنید.
مواد لازم همبرگر مرغ و قارچ
قارچ: 300 گرم |
مرغ : 300 گرم |
پیاز(متوسط) : یک عدد |
سیر : 1 یا 2 حبه |
ادویه جات: به مقدار لازم |
آرد سوخاری: قاشق غذا خوری |
روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم |
طرز تهیه همبرگر مرغ و قارچ
1.قارچ ها را بشویید و خرد کنید, سپس آنها را روی حرارت تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شوند.
2. مرغ ها را با قارچ تفت داده شده چرخ کنید.
3. مواد چرخ شده را در یک ظرف بریزید و پیاز رنده شده, سیر رنده شده و ادویه جات, آرد سوخاری اضافه مخلوط کنید.
4. در این مرحله یک بشقاب بردارید و آن را برگردانید و روی آن یک پلاستیک بگذارید سپس مقداری از مواد همبرگر مرغ و قارچ را بردارید و گرد کنید و بگذارید وسط بشقابسپس بر روی مواد همبرگر یک نایلون دیگر بگذارید و با استفاده از یک بشقاب دیگر روی آن را فشار دهید تا قالب همبرگر شما درست شود.
5. همبرگرها را در روغن سرخ کنید برای هر طرف همبرگر 3 الی 5 دقیقه زمان بدهید تا با حرارت متوسط شعله گاز سرخ شود سپس درون ظرفی قرار داده و برای تهیه ساندویچ خانگی استفاده کنید.