طرز تهیه کیک کدو حلوایی و دارچین

کیک کدو حلوایی (کیک کدو تنبل) با دارچین
فهرست مطالب
کیک کدو حلوایی یکی از انواع کیک های خوشمزه که بیشتر مناسب فصل پاییز است, کدو حلوایی یا همان کدو تنبل در فضل پاییز بدست می آید و دارای خواص بسیاری است و همین دلیل باعث شده تا کدو تنبل را در پخت انواع کیک به خصوص کیک شب یلدا ایرانی و کیک کدو تنبل کریسمس همچنین در تهیه انواع غذا و دسر استفاده میشود, این میوه طعم شیرین و خوشمزه و بوی خوبی دارد.
مواد لازم کیک کدو حلوایی با دارچین
طرز تهیه کیک کدو حلوایی
برای تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه با دارچین ابتدا تمامی مواد مورد نیاز را آماده کنید, فر را در دمای 180 درجه روشن و بگذارید تا دمای داخل فر گرم شود.
مرحله یک: چهار عدد تخم مرغ و شکر و روغن را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و با یک همزن با سرعت بالا بزنید تا مواد کرم رنگ و غلیظ شود.
مرحله دوم: پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و هم میزنیم, شما میتوانید کدو حلوایی تازه را تهیه کنید, آن را آب پز یا بخار پز کنید سپس درون یک ظرف کدو حلوایی را با یک چنگال له کنید و از پوره کدو حلوایی در تهیه کیک استفاده کنید, در غیر اینصورت پوره کنسرو شده کدو حلوایی در فروشگاه های مواد غذایی یافت می شود.
مرحله سوم: در ظرفی جداگانه آرد و دارچین و نمک و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم میزنیم تا با هم مخلوط شوند, سپس همگی مواد کیک کدو حلوایی را الک میکنیم, الک کردن باعث هوادهی به کیک میشود و پخت کیک بهتر و بافت اسفنجی پیدا میکند.
مرحله چهارم: در این مرحله مخلوط آرد را کم کم به مواد کیک کدو حلوایی اضافه کنید, هر بار مقداری از مخلوط آرد را اضافه میکنیم و با دور کند همزن برقی یا با همزن دستی هم میزنیم, و ادامه می دهیم تا مواد با هم خوب مخلوط شود.
مرحله پنجم: دو ظرف مخصوص پخت کیک کدو حلوایی انتخاب و کف ظرف را چرب کنید, در انتخاب ظرف, هم میتوانید مطابق شکل فوق تهیه کنید یا هر ظرفی که دلخواه و در دسترس است استفاده کنید. سپس مایع خمیر بدست آمده را دورن ظرف کیک بریزید. در دمای 350 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه پخته شود.
با یک خلال دندان داخل کیک تست کنید که مواد به خلال دندان نچسبد, سپس دما را به 325 درجه سانتیگراد کاهش داده و مدت 20 الی 25 دقیقه پخت ادامه یابد تا پخت کیک کامل شده و دقت کنید هر بار پخت کیک را چک کنید تا نسوزد.
تهیه روکش خامه پنیری کیک کدو حلوایی
مرحله ششم: پنیر خامه ای و وانیل و کره پودر قند و شیر را در ظرفی مخلوط و با همزن با دور متوسط کاملا مخلوط میکنیم, سپس مواد را در دو ظرف جداگانه میریزیم و با رنگ های خوراکی مخصوص سبز و نارنجی (رنگ های خوراکی را میتوانید در فروشگاه های مخصوص لوازم قنادی و شیرینی پزی پیدا کنید) مخلوط کرده و مطابق با شکل زیر سطح کیک را با مواد خامه پنیری که تزیین میکنیم.
نکته 1:بعد از خارج کردن کیک کدو حلوایی از فر زمان بدهید تا کاملا خنک شود.
نکته2:مطابق فیلم بارگزاری شده در این صفحه می توانید کیک خانگی کدو حلوایی را تزیین کنید.
برای شب یلدا درست میکنم امیدوارم خوب بشه