چطور یک مربای آلبالو خوشمزه و خوشرنگ درست کنیم؟

مربای آلبالو

فهرست مطالب

 

مربای آلبالو از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار می باشد که میتوانید آن را در خانه تهیه کنید یا در فروشگاهها این مربای خوشمزه را پیدا کنید.

آلبالو نام درخت و میوه ای بومی جنوب غرب آسیا و اروپا است, بلندی این درخت 3 تا 10 متر است, دارای ویتامین های A,B,C,D و مقداری سدیم, منیزیم, پتاسیم و مس است.

مواد اولیه مربای آلبالو

آلبالو:   2 کیلو گرم

شکر:   1600 گرم

کره در صورت دلخواه:  1 قاشق غذاخوری

آبلیمو:   2 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه مربای آلبالو

برای تهیه این مربای آلبالو خوشمزه ابتدا آلبالو ها را شسته و دم و هسته آلبالو ها را میگیریم, سپس درون یک قابلمه میریزیم.

در این مرحله شکر را درون ظرف آلبالوها و لا به لای آلبالوها میریزیم و آرام هم میزنیم تا همه آلبالوها به خوبی با شکر مخلوط شوند اما له نشوند.

قابلمه مربای آلبالو را به مدت 1 الی 2 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا آلبالوها آب بیندازد, سپس از یخچال بیرون آورده و روی شعله متوسط گاز قرار میدهیم و صبر میکنیم تا به جوش بیاید, سپس شعله را کم میکنیم.

 

مربای-آلبالو-خانگی-خوشرنگ
مربای آلبالو خانگی خوشرنگ

 

مربای آلبالو را به مدت زمان 45 دقیقه روی حرارت کم قرار میدهیم و در این مدت زمان سه مرتبه آلبالوها را هم میزنیم,  آبلیمو و کره را در این مرحله اضافه میکنیم.

توجه داشته باشید که مربا را زیاد هم نزنید زیرا اینکار باعث میشود تا آلبالوها له شوند و مارمالاد شود, وقتی در مدت زمان تعیین شده آلبالوها پخت و مربای آلبالو آماده شد, شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک شود.

نکته آشپزی

در تهیه این مربای آلبالو میتوانید از آلبالوی فریزری نیز استفاده کنید.

اگر مقدار آب آلبالو زیاد بود میتوانید مقداری از شربت آلبالو را در زمان پخت برداشته و به عنوان شربت آلبالو استفاده کنید.

 

4.4/5 - (5 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا