کتلت مرغ با سیب زمینی خام خوشمزه

خوشمزه ترین کتلت مرغ و سیب زمینی خانگی
کتلت مرغ و سیب زمینی را میتوانید با کمترین مواد غذایی و همچنین با ساده ترین مواد غذایی در چند دقیقه تهیه کنید, مواد اصلی این غذا با سیب زمینی و مرغ می باشد و دارای ارزش غذایی بسیاری است.
مواد اولیه کتلت مرغ و سیب زمینی
- سینه مرغ چرخکرده: 300 گرم
- سیب زمینی: 2 عدد
- پیاز: 1 عدد
- نمک و فلفل, زردچوبه, پودر سیر: به مقدار دلخواه
طرز تهیه کتلت مرغ چرخکرده و سیب زمینی خام
برای تهیه این غذای سریع و خوشمزه با سیب زمینی و مرغ ابتدا, دو عدد سیب زمینی را با پیاز رنده میکنیم و آب آنها را خوب میگیریم, سپس سینه مرغ چرخ کرده را به مواد کتلت اضافه کرده و مخلوط میکنیم, نمک و فلفل, زردچوبه را با مواد کتلت مرغ مخلوط کرده و خوب هم میزنیم.
در انتها مقداری از مواد را با دست برداشته و شکل مدهیم و درون تابه با حرارت کم سرخ میکنیم تا هر دو طرف کاملا سرخ شود, میتوانید در کنار این کتلت خوشمزه خانگی, از گوجه فرنگی های ورقه ای و سرخ شده استفاده کنید.
نکات:
برای اینکه کتلتها وا نروند، حتماً آب پیاز و سیبزمینی را بگیرید
میتوانید برای تردتر شدن کتلتها، مقداری آرد سوخاری یا آرد نخودچی به مواد اضافه کنید
اضافه کردن سبزیجات معطر خرد شده مانند جعفری یا گشنیز نیز طعم کتلت را دلچسبتر میکند
اگر میخواهید کتلتها را برای مدت طولانیتری نگهداری کنید، میتوانید آنها را پس از سرخ شدن در روغن، در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید
سوالات متداول؟
کتلت مرغ با سیب زمینی خام چیه و چه فرقی با کتلتهای دیگه داره؟
این کتلت با مرغ چرخکرده و سیبزمینی خام رندهشده درست میشه و بافت تردتری داره
نسبت به کتلتهای گوشتی سبکتره و پختش هم سریعتر انجام میشه
آیا باید سیب زمینی رو قبلش بپزیم یا خام استفاده میشه؟
در این دستور سیبزمینی به صورت خام و رندهشده استفاده میشه تا بافت کتلت لطیفتر بمونه
اگه سیبزمینی رو بپزی باعث میشه کتلت نرم و گاهی خمیری بشه
چه موادی برای کتلت مرغ لازمه؟
مرغ چرخکرده سیبزمینی خام پیاز ادویه نمک فلفل و تخممرغ مواد اصلی هستن
اگه بخوای میتونی جعفری خردشده یا سیر هم اضافه کنی برای عطر بهتر
چطور بفهمم مایه کتلت مرغم غلظت مناسبی داره؟
مایه نباید خیلی شل یا خیلی سفت باشه باید با دست شکل بگیره و از هم نپاشه
اگه شل بود کمی آرد سوخاری اضافه کن تا فرم بگیره
برای سرخ کردن کتلت از چه روغنی استفاده کنم؟
روغن مایع مخصوص سرخکردنی یا ترکیب روغن کنجد با مایع خوب جواب میده
مطمئن شو که روغن داغ باشه تا کتلت وا نره و خوب طلایی بشه
میتونم این کتلت رو تو فر هم بپزم؟
بله اگه بخوای سالمتر باشه میتونی داخل فر یا سرخکن بدون روغن هم بپزی
با کمی روغن روی کتلتها نتیجه تردتر و خوشمزهتری میگیری
چطور کتلت مرغم خشک نشه و آبدار بمونه؟
اضافهکردن پیاز و تخممرغ به مایه کمک میکنه که کتلت خشک نشه
سرخکردن با حرارت متوسط هم باعث میشه داخلش نرم و خوشمزه بمونه
تهیه شده توسط هشتپا
