خورشت قیمه بامیه با مرغ مجلسی و بسیار خوشمزه

دستور پخت خورش قیمه بامیه با مرغ

فهرست مطالب

 

طرز تهیه قیمه بامیه با مرغ به راحتی و کاملا مشابه قیمه بامیه با گوشت است اما چون از مرغ در این غذا استفاده میشود با توجه به زمان پخت گوشت و مرغ, این غذا کمی متفاوت تر تهیه میشود.

مواد اولیه قیمه بامیه مرغ

سینه مرغ کامل:  1 عدد

لپه:  1 پیمانه

پیاز:  2 عدد

رب گوجه فرنگی:  1 قاشق غذاخوری سر پر

آبلیمو:   2 قاشق غذاخوری

چوب دارچین:   2 تکه

نمک:   1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه:  1 قاشق چایخوری

زردچوبه:  1 قاشق چایخوری

بامیه:   300 گرم

 

خورش-قیمه-بامیه-با-مرغ-خانگی

 

طرز تهیه خورش قیمه بامیه با مرغ

ابتدا سینه ی مرغ را اندازه های مساوی برش بزنید.

لپه را پاک کنید, آن را بشویید و جداگانه با آب و کمی روغن بپزید.

پیاز را رنده کنید و با کمی روغن در قابلمه ای تفت دهید تا حدی که سبک و کمی رنگش تغییر کند.

سینه ی مرغ را به پیاز اضافه کنید تا مرغ همراه پیاز سرخ شود, سپس مرغ را خوب با پیاز تفت دهید, نمک, زردچوبه, فلفل و چوب دارچین را اضافه و با هم مخلوط کنید.

 

 

بعد از تفت خوردن مرغ با ادویه, آب جوش را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و با شعله ی کم بگذارید مرغ خوب پخته شود, بعد از نیم پز شدن مرغ, لیمو عمانی و آبلیمو را اضافه کنید, سپس لپه های پخته را با کمی روغن و دو قاشق رب گوجه فرنگی تفت داده و به خورشت قیمه بامیه با مرغ  اضافه کنید.

در اواخر پخت, بامیه را با کمی روغن تفت داده و به خورشت اضافه کنید, یک ربع بعد خورشت شما آماده است.

 

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا