با دستور پخت آش جو خوشمزه و ساده آشنا شوید

طرز تهیه آش جو

فهرست مطالب

 

آش جو یک غذای خوشمزه است که بیشتر در فصل پاییز و زمستان که هوا خنک و سرد است تهیه میشود, آش جو هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان یک غذای کامل تهیه میشود وسرشار از انواع ویتامین ها میباشد که به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر بیماری ها کمک میکند.

مواد اولیه آش جو

جو پوست کنده:   1.5(یک و نیم) پیمانه

نخود و لوبیا:   1.2(یک/دوم) پیمانه

عدس:   1.2 (یک/دوم) پیمانه

پیاز:  2 عدد بزرگ

فلفل سیاه و زردچوبه و نمک:   به مقدار لازم

سبزی آش:   250 گرم

نعناع خشک:   2 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه آش جو مجلسی بسیار خوشمزه

1. نخود و لوبیا سفید (اگر دوست داشتید میتوانید از لوبیا چیتی هم استفاده کنید)  تمامی حبوبات را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید و بپزید.

2. عدس را به مدت چند ساعت خیس کنید و سپس بگذارید کمی بپزد.

3. جو را یک تا دو ساعت از قبل خیس میکنیم.

4. درون قابلمه پیاز را خرد کنید و با روغن کمی تفت دهید, نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم سپس جو را به آن اضافه کنید.

5. در مرحله بعد, قابلمه تا نیمه با آب جوشیده پر کنید و اجازه دهید تا شروع به قُل زدن کند سپس شعله را کم میکنیم و اجازه میدهیم تا به مدت 2 ساعت جو خوب بپزد.

 

آش-جو-ساده

 

6. بعد از مدت زمان سپری شده برای پخت جو, حبوبات و عدس و سبزی آش را اضافه کنیم و هم میزنیم تا آش جو دوباره شروع به قُل زدن کند و ریز بجوشد تا تمامی مواد به خوبی بپزند.

7. چند دقیقه بعد از پخت آش درون روغن مقداری نعنا خشک ریخته و کمی تفت میدهیم سپس به آش جو اضافه میکنیم, به مقدار لازم نمک اضافه میکنیم و طعم آش را میچشیم تا شور نشود.

 

 

8. در انتها درب قابلمه را میگذاریم تا آش کاملا بپزد و غلیظ شود و به اصطلاح جا بیوفتد, سپس شعله گاز راخاموش کرده و اجازه میدهیم تا آش جو کمی خنک شود و درون یک ظرف میریزیم و با کشک و نعنا داغ و پیاز داغ تزیین میکنیم.

 

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا